eij
Fanka BB :)
Ja brałam l karnityne 1500 mgOj Wit C 2x3 dziennie, a l karnityna nie pamiętam już. Może dziewczyny podpowiedzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam l karnityne 1500 mgOj Wit C 2x3 dziennie, a l karnityna nie pamiętam już. Może dziewczyny podpowiedzą.
Wspolczuje ;(Dziewczyny ja nie potrzebuje już kciuków. Nie wiem jak to właściwie się stało, że tu nic nie napisałam. Od soboty wiem, że ciąża rozwija się nieprawidłowo (właściwie to się nie rozwija). Miałam dużo czasu no rozpacz, żal, złość i smutek.
Teraz czekam na wizytę, by zakończyć ten smutny etap.
I mimi wszystko się udało. Extra!Najpierw problemy u mnie... Wysoka prolaktyna, mam guza przysadki , brak owulacji, torbiele, później u męża słaba ruchliwość plemników...
Kobieta l-karnityne? Na co?Ja brałam l karnityne 1500 mg
Mi też doktor zleciła 1500 L-karnityna, proxeed woman i q10 oprócz tego biorę ovarin kwasy omega i probiotyk a mezowi nic choc parametry slabe jedynie zdrowy styl życia i nieprzegrzewanie jajkowKobieta l-karnityne? Na co?
Na poprawę komórek przed punkcjąKobieta l-karnityne? Na co?
No coś Ty a jakieś dolegliwości u Ciebie?Mi też doktor zleciła 1500 L-karnityna, proxeed woman i q10 oprócz tego biorę ovarin kwasy omega i probiotyk a mezowi nic choc parametry slabe jedynie zdrowy styl życia i nieprzegrzewanie jajkow
Patrz uczę się. A w jakim sensie one się poprawiają myślałam zawsze że l-karnityna jest na przyspieszenie plemników, ale przecież jajka na muszą pływaćNa poprawę komórek przed punkcją
Kochana sprawdź sobie te Kiry i Allo - na wątku immunologia (…) jest sporo dziewczyn którym na przykład szczepienia przyniosły skutki. Mój lekarz uważa że to może być nawet 20% przyczyn niepowodzeń. Oczywiście temat szczepień to sprawa indywidualna ale są tez inne metody, natomiast jeśli szukać to warto sprawdzić z immunologiem.Zapytam ja jeszcze bo jak zapytałam czy przy cyklu naturalnym też bedzue późniejsze podanie zarodka to powiedziała, że tak bo tak wyszło z badania. Ja mam milion wątpliwości co do tego[emoji2368]
No właśnie w sumie nie chyba miałam podejrzenie PCOS ale dr z kliniki w sumie wykluczyła. Mam 33 lata i Amh 5.03 hormony te takie specjalistyczne w normie więc w sumie nie wiem dlaczego I po co mam brać te dodatkowe rzeczy myslalam ze właśnie dla męża coś ekstra zaleci A tymczasem to mi dołożyłaNo coś Ty a jakieś dolegliwości u Ciebie?