reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas raczej tez nic z tego nie będzie, beta w 6dpt tylko 6 i raczej nie rośnie, bo krecha na teście bardzo słaba (dzisiaj 8dpt dzisiaj potworze bete ale nie spodziewam
sie niczego dobrego). Prosze nie piszcie mi, ze moze jednak się udało żebym poczekała ja swoje ciało znam najlepiej i jestem na 99% pewna, ze nic z tego nie będzie poprostu tak czuje a intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.

Jako, mamy jeszcze dwie darmowe wiec próby do cyklu będziemy podchodzić na nowo (stymulacja, punkcja itd.)
Mam pytanie do dziewczyn u których problem leżał po stronie żołnierzyków jakimi lekami suplementowalyscie swoich chlopow? Mąż brał profertil ale nie było jakiejś spektakularnej poprawy, może coś dorzucić do tego profertil? Może lepiej zmienić leki na inne suplementy?
wszystkie wskazówki tych bardziej doświadczonych mile widziane.
Za wszystkie mamy czekające na bete trzymam mocno kciuki ✊✊
No ja Ci napisze że mi przykro Kochana skoro czujesz że nic z tego. Jeśli masz siłę walczyć dalej wspaniale.
Jeśli chodzi o żołnierzy no to mój ma katastrofe. Dużo ale nieruchawe, sfragmentowane i morfo 0, a i 100%wad główki było. Teraz za tydzień badanie nr 2. Od tego czasu pije proxeed plus jako gotowiec a że naczytałam się że te gotówce małe dawki mają sama go jeszcze pase innymi suplami. Jak się za tydzień poprawi to dam znać chociaż ja się boję czy nie za dużo mu daje bo cała garść tego jest.

@Evela.6 rzuciło mi się w oczy, że Twoja lekarka proponuje podejście na cyklu naturalnym i nadal obstawia przesunięcie okienka implantacyjnego...z tego co kojarzę przesunięcie okienka wyszło ci przy biopsji endometrium na cyklu sztucznym. Miałam tak samo ale zrobiłam też biosję endometrium na cyklu naturalnym właśnie przed podejściem do transferu na cyklu naturalnym i tu już żadnego przesunięcia u mnie nie było. Nie wiem czy tak będzie u Ciebie ale może warto również sprawdzić.

Dziewczyny ja nie potrzebuje już kciuków. Nie wiem jak to właściwie się stało, że tu nic nie napisałam. Od soboty wiem, że ciąża rozwija się nieprawidłowo (właściwie to się nie rozwija). Miałam dużo czasu no rozpacz, żal, złość i smutek.

Teraz czekam na wizytę, by zakończyć ten smutny etap.
Bardzo mi przykro❤️❤️❤️🌼

A w sprawie jeszcze nawału pracy po trzecim poronieniu zdiagnozowano u mnie guza- na szczęście później okazało się że nie złośliwy - przy kręgosłupie i na szczęście na samym usunięciu chirurgicznym się skończyło ale o co mi chodzi, chodzi mi o to że byłam w takiej traumie po kolejnym poronieniu i w takim wirze pracy że wg się tym nie przejęłam, miałam to gdzieś, i wg ale to wg o tym nie myślałam (podeszłam do tego zadaniowo-jest-usunę i mam to w dup*e). Każdy wiadomo jest inny ale wiem że najgorzej jest usiąść i myśleć.. Gdybać - to się kończy tylko depresją😔❣️❣️
No właśnie ja zaczynam myśleć. Moim lekiem na myślenie jest to forum jak zaczynam pisze do Was nawet bzdury żeby nie oczadzieć do końca.

@Evela.6 rzuciło mi się w oczy, że Twoja lekarka proponuje podejście na cyklu naturalnym i nadal obstawia przesunięcie okienka implantacyjnego...z tego co kojarzę przesunięcie okienka wyszło ci przy biopsji endometrium na cyklu sztucznym. Miałam tak samo ale zrobiłam też biosję endometrium na cyklu naturalnym właśnie przed podejściem do transferu na cyklu naturalnym i tu już żadnego przesunięcia u mnie nie było. Nie wiem czy tak będzie u Ciebie ale może warto również sprawdzić.
Zapytam ja jeszcze bo jak zapytałam czy przy cyklu naturalnym też bedzue późniejsze podanie zarodka to powiedziała, że tak bo tak wyszło z badania. Ja mam milion wątpliwości co do tego[emoji2368]

reklama
Do góry