Orchidea33
Fanka BB :)
No oby oby pomoglo ah, dziewczyny. Dobrze wiedzieć, ze ktos jeszcze trzyma kciuki wierzy, ze sie uda. Dziekiz takim wynikiem to aż buzia sama się uśmiecha będę mocno trzymać kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No oby oby pomoglo ah, dziewczyny. Dobrze wiedzieć, ze ktos jeszcze trzyma kciuki wierzy, ze sie uda. Dziekiz takim wynikiem to aż buzia sama się uśmiecha będę mocno trzymać kciuki
To szybciej możesz coś wiedzieć! Ja muszę do wszystkiego dołożyć +2 dniBlastke 5 dniową.
Świetne wiadomości zaraz z "rana" Super ze endo ruszyło mówiłam że będziesz chodzić z brzuchem jeszcze w tym roku ogromnie się cieszę i trzymam dalej kciukiDziewczyny ja po kontrolnej wuzycie. Transfer w czw @Evela.6 wpiszesz mnie prosze? Dzis endo 9.2
[emoji8] zabieram 1 kropka 5aa
Dokładnie, ja zaczęłam w 3dpt [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Szalona [emoji1787]
Piękny zarodek i piękne endo. Musi być pięknie [emoji3590] ogromne kciuki [emoji110]Tak. Moj top of the top oby sie przyjął to moj 3 transfer, wiec mega sie boje, tym razem z accofilem mam. Ale dzis nic mi nie popsuje humoru pierwszy raz mam 9.2 endo
Oj bede trzymac kciuki za Natalke i Ciebie.Dalej trudno mi w to uwierzyć. Jeszcze przed chwilą byłam sama dla Łukasza rozkapryszona, jedyna A za chwilę będę miała duża rodzine ja jestem prawie pewna tej teorii odrzucania płci i tym bardziej że moja kuzynka też może rodzić tylko dziewczynki i nawet podchodzili do in vitro żeby zbadać płeć. U nich to było duże wskazanie no dziewczyna 4 ciążę okolo 3 miesięczne utraciła. Tylko nie mam z nią takiego kontaktu żeby jakoś głębiej poruszyć temat. Pisze o tym bo może tutaj dziewczyny temat zagłębia u mnie i Lukasza w rodzinie naprawdę, naprawdę sami chłopcy więc radość i zaskoczenie tym większe. Ja jade w pn z Natalka do Matki Polki ze skierowania, będziemy próbowali już schodzić z lekow. Leki są silnie uzalezniajace więc bez szpitala nie ma mowy, do tego niunia będzie miała powtarzane badania. Wiem, że to konieczne i sama do tego wazylam ale trochę tam posiedzimy A warunki okropne no i w ciąży nie będzie łatwo. Ostatnio jak Natalce zakładali wenflon to płakałam razem z nia aż mnie wpyprosili z sali zabiegowej. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki ❤❤❤
Powodzenia Ogromne kciuki za Twój cudNiech się stanie.Tak. Moj top of the top oby sie przyjął to moj 3 transfer, wiec mega sie boje, tym razem z accofilem mam. Ale dzis nic mi nie popsuje humoru pierwszy raz mam 9.2 endo
Oooo na takie liczę w tej stymulacji Trzymam kciuki za transfer !!! Mam nadzieje że ta 3 będzie szczęśliwa!zabieram 1 kropka 5aa