reklama
Zgadzam się hahahaha
Matka wariatka [emoji123][emoji23]
No to piękny wynik, ja też mam 6 czekam na wyniki badań genetycznych, jeszcze z 2 tygodnie ale czas szybko mi leci, mam strasznie dużo pracy, nawet nie obejrzę się, a już wieczór ostatnio to nie mam jak czytać Waszych wszystkich korespondencjiale trzymam kciuki za każdą z WasDziewczyny mam kompletne dane
6 na 6 blastocysty
Jedna z 4 doby klasa 3.2.2
Dwie z 5 doby klasa 4.2.2
Dwie z 6 doby klasa 4.2.2 i 5.2.2
Jedna z 7 doby klasa 4.3.3
Ogólnie wynik dla mnie bardzo zadowalający teraz tylko czekać na wizytę i byle do transferu..
Hankaa
Fanka BB :)
Jakie klasy u Ciebie?No to piękny wynik, ja też mam 6 czekam na wyniki badań genetycznych, jeszcze z 2 tygodnie ale czas szybko mi leci, mam strasznie dużo pracy, nawet nie obejrzę się, a już wieczór ostatnio to nie mam jak czytać Waszych wszystkich korespondencjiale trzymam kciuki za każdą z Was
eij
Mnie też bolało i właśnie mam w brzuchu dwa bąbelkiU mnie chyba lipa... Tak mnie boli podbrzusze... Jak na @..Od rana.. No spa średnio pomogła..
Mimi94
No dziwne są te boleści...Mnie też bolało i właśnie mam w brzuchu dwa bąbelki [emoji2]
Nigdy na @ nie miałam aż takich i tak długo przed dniem w którym miala przyjść. Według kalendarzyka jest jeszcze tydzień... A ty miałaś podane 2 zarodki czy 1 się podzielił?
eij
DwaNo dziwne są te boleści...
Nigdy na @ nie miałam aż takich i tak długo przed dniem w którym miala przyjść. Według kalendarzyka jest jeszcze tydzień... A ty miałaś podane 2 zarodki czy 1 się podzielił?
4.1.1, 4.1.1, 4.1.1, 4.1.2, 4.2.1, 4.2.2. Klasy bardzo ładne, ale jak to powiedział embriolog, nawet w tych bardzo ładnych są wady genetyczne, głównie trisomia 21. Czekamy... liczę na 1 bądź 2 dobreJakie klasy u Ciebie?
reklama
Orchidea33
Dziewczyny dostalam tym razem jeszcze prolutex. Mam go zaczac brac dzien przed transferem. Gdzie dawalyscie sobie zastrzyki? W brzuch? W ogole poszlam do apteki pokupowac wszystko i szok. Zadnego leku nie bylo accofil zamowilam na poniedziałek. Prolutex, encorton i neoparin zarezerwowalam w innej (ziko). Nie wiem tylko jak z cenami tam. Pewnie znow miliony monet zostawie w aptece :/ no i moj ulubiony lutinus
Podziel się: