reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie

Czy któraś z Was robiła biosje endometrium ? Czy miałyście jakieś wskazania ?
I za którym niepowodzeniem zdecydowalyscie się na biosje ?
Ja miałam robiona biopsje endometrium. U mnie powodem było brak zagniezdzenie się zarodka i w wyniku wyszło że mam stan zapalny w endometrium dostałam antybiotyk na 10 dni

@Adaś chyba się sprawdza nasza teoria że mogę zajść w ciążę tylko z dziewczynkami ;) @Aduś16
Ale cudnie będziesz mieć 2 cudne księżniczki :D U nas podobnie ale z chłopcami i watpie aby był to zbieg okoliczności szczególnie że u męża choroba siostry i pierwsza ciąża z córką obumarła w 3cim trymestrze.. Ja straciłam 2 ciążę z wczesnych blastocyst które są w 70% żeńskie wiec wierzę że jest coś w tej teorii odrzucania jednej płci

reklama
Dziewczyny mam 5 blastocyst zamrożonych :)❤️ 1-3.2.2 2-4.2.2 i 2- 5.2.2.. w trakcie jest jeszcze jedna i info będę miała jutro ;) jak myślicie, dobry wynik? Bo nie mogę ogarnąć tych klas... A kompletny opis dostanę jak będę u lekarza czyli końcem września, początkiem października. Jestem teraz w pracy więc też taka rozmowa w kącie hehe
Gratulacje bo chyba dziewczyny tu wszystkie zadowolone.
A mogłabyś któraś proszę wytłumaczyć te klasy. Co to oznacza?

Do góry