reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam 5 blastocyst zamrożonych :)❤️ 1-3.2.2 2-4.2.2 i 2- 5.2.2.. w trakcie jest jeszcze jedna i info będę miała jutro ;) jak myślicie, dobry wynik? Bo nie mogę ogarnąć tych klas... A kompletny opis dostanę jak będę u lekarza czyli końcem września, początkiem października. Jestem teraz w pracy więc też taka rozmowa w kącie hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam 5 blastocyst zamrożonych :) 1-3.22 2-4.22 i 2- 5.22.. w trakcie jest jeszcze jedna i info będę miała jutro ;) jak myślicie, dobry wynik? Bo nie mogę ogarnąć tych klas... A kompletny opis dostanę jak będę u lekarza czyli końcem września, początkiem października. Jestem teraz w pracy więc też taka rozmowa w kącie hehe
Wydaje mi się ze 4.22 to 4BB a 5.22 to 5BB ale nie jestem pewna według mojej tabelki która pokazałam w szpitalu to są dobre zarodki, ale nie jestem pewna na 100% także musisz zweryfikować to z kimś mądrzejszym :)

Załączniki

• A57E00D3-25FF-4E1E-8499-27E36AC2CFC7.jpeg
    A57E00D3-25FF-4E1E-8499-27E36AC2CFC7.jpeg
    128,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry