Hankaa
Fanka BB :)
Czyli wynik w zasadzie po środku u mnieTak AB było dosyć dawno. Invicta już od kilku lat ma ocenę 123
Analogicznie A-1 B-2 C-3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli wynik w zasadzie po środku u mnieTak AB było dosyć dawno. Invicta już od kilku lat ma ocenę 123
Analogicznie A-1 B-2 C-3
Wynik jeszcze o niczym nie świadczy.Czyli wynik w zasadzie po środku u mnie
W zasadzie najlepszy nie da gwarancji bo różnie może być.. ale trzeba być dobrej myśli trzymam kciukiWynik jeszcze o niczym nie świadczy.
Ja teraz mam w brzuszku super blastusia 4.1.1. i niestety może się to dobrze nie skończyć pomimo sukcesu transferu.
Ja miałam robiona biopsje endometrium. U mnie powodem było brak zagniezdzenie się zarodka i w wyniku wyszło że mam stan zapalny w endometrium dostałam antybiotyk na 10 dniMam pytanie
Czy któraś z Was robiła biosje endometrium ? Czy miałyście jakieś wskazania ?
I za którym niepowodzeniem zdecydowalyscie się na biosje ?
Ale cudnie będziesz mieć 2 cudne księżniczki U nas podobnie ale z chłopcami i watpie aby był to zbieg okoliczności szczególnie że u męża choroba siostry i pierwsza ciąża z córką obumarła w 3cim trymestrze.. Ja straciłam 2 ciążę z wczesnych blastocyst które są w 70% żeńskie wiec wierzę że jest coś w tej teorii odrzucania jednej płci
tego akurat lekarz nie kazał mi badać zachodzilam w ciążę bez problemu Ale zawsze pozamacicznaa wiesz kiedy są szczepienia ? Jeśli allo jest 0? Jeszcze czekam na ten wynik ale byłam w ciąży kilka razy wiec myśle ze nie będzie 0
gratulacjeDziewczyny u nas na dzisiaj zdrowa dziewczynka ❤czekamy na wyniki krwi.
I udało Ci się po tym zabiegu uzyskać ciążę ?Ja miałam robiona biopsje endometrium. U mnie powodem było brak zagniezdzenie się zarodka i w wyniku wyszło że mam stan zapalny w endometrium dostałam antybiotyk na 10 dni
Gratulacje bo chyba dziewczyny tu wszystkie zadowolone.Dziewczyny mam 5 blastocyst zamrożonych 1-3.2.2 2-4.2.2 i 2- 5.2.2.. w trakcie jest jeszcze jedna i info będę miała jutro jak myślicie, dobry wynik? Bo nie mogę ogarnąć tych klas... A kompletny opis dostanę jak będę u lekarza czyli końcem września, początkiem października. Jestem teraz w pracy więc też taka rozmowa w kącie hehe