reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja mam pytanie odnośnie metody separacji plemników przed in vitro. My mamy dużą fragmentację bo aż 48 i musi być ta separacja i czytałam że różne są metody i niektóre uszkadzają plemniki np podczas odwirowywania. U nas plemników było dużo ale sfragmentowanych. Doradzacie proszę jaka metoda?

A ja mam pytanie odnośnie metody separacji plemników przed in vitro. My mamy dużą fragmentację bo aż 48 i musi być ta separacja i czytałam że różne są metody i niektóre uszkadzają plemniki np podczas odwirowywania. U nas plemników było dużo ale sfragmentowanych. Doradzacie proszę jaka metoda?
Jeśli w Invicta to jak dobrze rozumiem chodzi Ci np o Famsi ogólnie też mieliśmy tą opcję i jest najlepsza
Nasienie mieliśmy z biosji dlatego dr zaoferował najlepszy dodatek ☺️

Witam dziewczyny jestem na forum od 2014 roku dużo przeszłam od tamtej pory! Jakbym to wszystko rozpisala to chyba zabrakło by miejsca na jednej stronie !Dzisiaj byłam na usg i zobaczyłam swój cud z bijacym serduszkiem teraz już wiem że te wszystkie łzy zastrzyki i zabiegi były właśnie po to !nigdy się nie poddawajcie! Mam nadzieję że zostanę z wami już do końca!
Hej, pamiętam Cię 😊. Nawet kiedyś jak byl na forum szał na wstawianie swoich zdjęć to też wrzuciłaś i pamiętam że jesteś śliczna dziewczyna ❤️
Bardzo mnie cieszy, że się w końcu doczekałaś swojego cudu ❤️. Gratulacje ❤️

reklama
Jessssui, ja też bym chciała. Jak się bliżej zapoznam z moim nowym lekarzem to może wystawi mi jakieś zalecenia czy jak tam się nazywa
A jak nie to zawsze mozna zmienić lekarza na takiego, ktory bedzie szanowal Twoja decyzje.
Aha i dziewczyny, w ostatnich miesiacach dowidzialam sie dlaczego w niektorych krajach tak bardzo walczy sie o to zeby zakazac porodow instrumentalnych. Nie wyrazajcie zgody w planach porodu na zadne vacum...
Moze miec naprawde powazne konsekwencje.
Masz juz imie?

Do góry