reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Matkoooo Sandra 😂 😂 😂 ja to na początku płakałam bo u nas dużo zmian, no i boję się ciąży że tak szybko A jeszcze bardziej porodu ;) byłam w takim szoku że u lekarza krzyczałam. Pojechałam bo myślałam że mam jakąś infekcje albo że stresu Aon mi pokazuje pikajace serduszko 😱 kto by pomyślał co? Wiem że ty z całego serca ;) trzymam też za Ciebie kciuki. Ja za tydzień dowiem się kto tam we mnie mieszka ;)
Dawaj znać koniecznie !!
A wiadomo kto mieszka u @fredka84 ?
Proszę o info 😋

reklama
Po 1,5 miesiąca na 2%,pozniej nie sprawdzaliśmy ale przed punkcją było już 2,5 miesiąca i może dowiem się od embriologa jak wypadło nasienie, jaką klasą zapładniali
No to elegancko, co ja bym dała za te 2% i jeszcze mniejszą fragmentację. A fragmentację też badaliscie? Kurde badanie takie drogie 350 Zeta plus standardowe 180, plus bakterie 180, jak jeszcze hba będziemy chcieli zrobić to się sumka zrobi że głowa mała.

Witam się z Wami,
dziś chlupnęło ze mnie konkretnie brązową krwią do tego stopnia, że wkładka przemokła 😔 wyleciałam z pracy jak opażona prosto do mojego gina. Organizm wydalił drugi niezaimplantowany zarodek, natomiast dziś poraz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko ❤️ Aha. Do tego nabawiłam się grzybicy pochwy 😑 Niestety moja ciąża została określoną jako zagrożona poronieniem i już od jutra mam zwolnienie ciążowe.

Ojej biedna to się strachu najadłaś [emoji17]super że widziałaś serduszko [emoji3590]a że zwolnieniem bardzo dobrze . Odpoczywać a nie latać do roboty i tak Ci za to nie podziękują później . Także od jutro książka koc i wypoczynek [emoji3590]

Witam się z Wami,
dziś chlupnęło ze mnie konkretnie brązową krwią do tego stopnia, że wkładka przemokła 😔 wyleciałam z pracy jak opażona prosto do mojego gina. Organizm wydalił drugi niezaimplantowany zarodek, natomiast dziś poraz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko ❤️ Aha. Do tego nabawiłam się grzybicy pochwy 😑 Niestety moja ciąża została określoną jako zagrożona poronieniem i już od jutra mam zwolnienie ciążowe.
Worek złych wiadomości wyczerpany. Teraz same dobre tylko proszę! 😉

Witam się z Wami,
O matko chyba bym biegnąc dwa zgony zaliczyła. Całe szczęście wszystko ok i serce bije. Wypoczywaj leż i pachnij!!!! Który to tydzień?

Zazdroszczę pikajacego serducha ❤️❤️

Zapytam raz jeszcze, moze ktoras z Was wie. Zastrzyki z Ovitrelle co 3. dzien (7 klikniec) dadza zawsze pozytywny test ciazowy (sikany)?
Nie wiem co to znaczy 7 kliknięć, bo ja miałam normalnie w zastrzyku. Ovitrelle jest też w penie?

Ponoć po całym zastrzyku ovitrelle beta hcg w moczu utrzymuje się nawet do 13-15 dni. Coś takiego wyczytałam na necie jak sama byłam ciekawa czy test robić czy też nie.

reklama
U mnie już koniec 💔💔💔
A miało być tak pięknie, 22 pęcherzyki na podglądach, 13 pobranych w sobotę a dzisiaj rano telefon i ***** szok... wszystkie zdegenerowane oprócz 1, która i tak się nie zapłodniła. Im jest przykro a dla mnie to koniec świata.
5 jeb.anych stymulacji i znowu i totalne 0

😢 Przykro mi strasznie 💔
Nie tak miało być.. 😢

Do góry