reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Matkoooo Sandra 😂 😂 😂 ja to na początku płakałam bo u nas dużo zmian, no i boję się ciąży że tak szybko A jeszcze bardziej porodu ;) byłam w takim szoku że u lekarza krzyczałam. Pojechałam bo myślałam że mam jakąś infekcje albo że stresu Aon mi pokazuje pikajace serduszko 😱 kto by pomyślał co? Wiem że ty z całego serca ;) trzymam też za Ciebie kciuki. Ja za tydzień dowiem się kto tam we mnie mieszka ;)
Dawaj znać koniecznie !!
A wiadomo kto mieszka u @fredka84 ?
Proszę o info 😋

reklama
Po 1,5 miesiąca na 2%,pozniej nie sprawdzaliśmy ale przed punkcją było już 2,5 miesiąca i może dowiem się od embriologa jak wypadło nasienie, jaką klasą zapładniali
No to elegancko, co ja bym dała za te 2% i jeszcze mniejszą fragmentację. A fragmentację też badaliscie? Kurde badanie takie drogie 350 Zeta plus standardowe 180, plus bakterie 180, jak jeszcze hba będziemy chcieli zrobić to się sumka zrobi że głowa mała.

Witam się z Wami,
dziś chlupnęło ze mnie konkretnie brązową krwią do tego stopnia, że wkładka przemokła 😔 wyleciałam z pracy jak opażona prosto do mojego gina. Organizm wydalił drugi niezaimplantowany zarodek, natomiast dziś poraz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko ❤️ Aha. Do tego nabawiłam się grzybicy pochwy 😑 Niestety moja ciąża została określoną jako zagrożona poronieniem i już od jutra mam zwolnienie ciążowe.

Ojej biedna to się strachu najadłaś [emoji17]super że widziałaś serduszko [emoji3590]a że zwolnieniem bardzo dobrze . Odpoczywać a nie latać do roboty i tak Ci za to nie podziękują później . Także od jutro książka koc i wypoczynek [emoji3590]

Witam się z Wami,
dziś chlupnęło ze mnie konkretnie brązową krwią do tego stopnia, że wkładka przemokła 😔 wyleciałam z pracy jak opażona prosto do mojego gina. Organizm wydalił drugi niezaimplantowany zarodek, natomiast dziś poraz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko ❤️ Aha. Do tego nabawiłam się grzybicy pochwy 😑 Niestety moja ciąża została określoną jako zagrożona poronieniem i już od jutra mam zwolnienie ciążowe.
Worek złych wiadomości wyczerpany. Teraz same dobre tylko proszę! 😉

Witam się z Wami,
O matko chyba bym biegnąc dwa zgony zaliczyła. Całe szczęście wszystko ok i serce bije. Wypoczywaj leż i pachnij!!!! Który to tydzień?

Zazdroszczę pikajacego serducha ❤️❤️

Zapytam raz jeszcze, moze ktoras z Was wie. Zastrzyki z Ovitrelle co 3. dzien (7 klikniec) dadza zawsze pozytywny test ciazowy (sikany)?
Nie wiem co to znaczy 7 kliknięć, bo ja miałam normalnie w zastrzyku. Ovitrelle jest też w penie?

Ponoć po całym zastrzyku ovitrelle beta hcg w moczu utrzymuje się nawet do 13-15 dni. Coś takiego wyczytałam na necie jak sama byłam ciekawa czy test robić czy też nie.

reklama
U mnie już koniec 💔💔💔
A miało być tak pięknie, 22 pęcherzyki na podglądach, 13 pobranych w sobotę a dzisiaj rano telefon i ***** szok... wszystkie zdegenerowane oprócz 1, która i tak się nie zapłodniła. Im jest przykro a dla mnie to koniec świata.
5 jeb.anych stymulacji i znowu i totalne 0

😢 Przykro mi strasznie 💔
Nie tak miało być.. 😢

Do góry