Dziewczyny mam już oficjalny wynik hodowli. Może zaczne od tego, że mój mąż powiedział, że jestem czarownicą my zawsze obstawiamy wyniki i znowu wygrałam 100 zł za poprawne oszacowanie. Przy pierwszej stymulacji też wygrałam ale 50 zł no więc zgadłam, że w 5 dobie będziemy mieć 3 blastki i ewentualnie w 6 dobie 2. Dzisiaj dołączyły 2 kolejne blastki-te które były w 5 dobie wczesnymi, czyli 2 spośród 7 zarodków. Mogło być więcej, bo start był świetny. Dowiedziałam się, że miałam 18 komórek dojrzałych na 23 pobrane, 16 poprawnie zapłodnionych i 16 zarodków w 3 dobie finalnie zostało 5 blastek klasy: 4AA, 4AA, 4AA, 4AB, 4BA i 4 BB z zeszlego roku. Lekarz mówi, że to świetny wynik jak na mój wiek...Wszystkie komórki zostały pobrane do badań ale nie wiadomo kiedy będzie wysyłka do Hiszpanii do laboratorium, bo oni chyba zbierają jeszcze komórki od innych dziewczyn i wysyłają hurtem, tak powiedział lekarz. Mam czekać.. Przede mną kolejny 3 zakład ile będzie poprawnych, czuję, że 1 bądź 2 powiem Wam dziewczyny, że ta stymulacja, po 10 miesiącach od tamtej pierwszej, dala zdecydowanie lepszy wynik. Wówczas pobranych miałam 22 komórki, teraz 23 ale różnica jest w ilości zapłodnionych, ilości blastek i zdecydowanie lepszej morfologii. A co zmieniłam? Od poronienia z końcem maja, 0 alkoholu, dużo sumpli ja i mój mąż, a także Fertil Chip cieszę się z tego wyniku bo mam 6 blastek ale jest mi też smutno, że niektórym dzisiaj się nie udało, a zwłaszcza 1 cudownej osobie, której została zamknięta furtka to bycia biologiczną mamą
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Jak najbardziej!!! Mój też się bronił rękami i nogami, a teraz leci aż kapcie gubi po drodze [emoji23][emoji3590]Ale czyż tak nie jest? Ile tu się naczytałam o zwariowanych akcjach które przechodziłyście w walce o upragnioną ciążę. My też walczymy a skoro akurat u niego jest taka sytuacja no to nie ma wyjścia. Tym bardziej że przed adopcją się broni. No to z czegoś trzeba to dziecko "zrobić"
Zależy. Raczej tak, ale mogą być małe ilości, których test nie wykryje, to zależy od kobiety. Nie każda ma takie samo stężenie HCG w moczu. [emoji854]Zapytam raz jeszcze, moze ktoras z Was wie. Zastrzyki z Ovitrelle co 3. dzien (7 klikniec) dadza zawsze pozytywny test ciazowy (sikany)?
PotrzebujeCudu
Jak masz już wyniki bety?Ojej biedna to się strachu najadłaś [emoji17]super że widziałaś serduszko [emoji3590]a że zwolnieniem bardzo dobrze . Odpoczywać a nie latać do roboty i tak Ci za to nie podziękują później . Także od jutro książka koc i wypoczynek [emoji3590]
PotrzebujeCudu
Super wyniki i to same bardzo dobre zarodki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Obyś tym razem przegrała ten zakład i co najmniej połowa zarodków była zdrowa [emoji16][emoji16][emoji16] Chociaż tak naprawdę potrzebny jest ten jeden który da zdrową ciążę [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny mam już oficjalny wynik hodowli. Może zaczne od tego, że mój mąż powiedział, że jestem czarownicą [emoji33] [emoji33][emoji33][emoji33]my zawsze obstawiamy wyniki i znowu wygrałam 100 zł za poprawne oszacowanie. Przy pierwszej stymulacji też wygrałam ale 50 zł [emoji23][emoji23] no więc zgadłam, że w 5 dobie będziemy mieć 3 blastki i ewentualnie w 6 dobie 2. Dzisiaj dołączyły 2 kolejne blastki-te które były w 5 dobie wczesnymi, czyli 2 spośród 7 zarodków. Mogło być więcej, bo start był świetny. Dowiedziałam się, że miałam 18 komórek dojrzałych na 23 pobrane, 16 poprawnie zapłodnionych i 16 zarodków w 3 dobie[emoji123] finalnie zostało 5 blastek klasy: 4AA, 4AA, 4AA, 4AB, 4BA i 4 BB z zeszlego roku. Lekarz mówi, że to świetny wynik jak na mój wiek.[emoji2957]..Wszystkie komórki zostały pobrane do badań ale nie wiadomo kiedy będzie wysyłka do Hiszpanii do laboratorium, bo oni chyba zbierają jeszcze komórki od innych dziewczyn i wysyłają hurtem, tak powiedział lekarz. Mam czekać.. Przede mną kolejny 3 zakład ile będzie poprawnych[emoji848][emoji848], czuję, że 1 bądź 2 [emoji2957] powiem Wam dziewczyny, że ta stymulacja, po 10 miesiącach od tamtej pierwszej, dala zdecydowanie lepszy wynik. Wówczas pobranych miałam 22 komórki, teraz 23 ale różnica jest w ilości zapłodnionych, ilości blastek i zdecydowanie lepszej morfologii. A co zmieniłam? Od poronienia z końcem maja, 0 alkoholu, dużo sumpli ja i mój mąż, a także Fertil Chip[emoji123] cieszę się z tego wyniku bo mam 6 blastek ale jest mi też smutno, że niektórym dzisiaj się nie udało, a zwłaszcza 1 cudownej osobie, której została zamknięta furtka to bycia biologiczną mamą [emoji17][emoji17][emoji17]
Tak Kochana [emoji3590] ale nie pisałam bo mam pozytywną . Ja bardzo się cieszę ale nie chciałam robić przykrości dziewczynom z dzisiaj [emoji17]tak bardzo mi ich szkoda [emoji17]
Jak masz już wyniki bety?
PotrzebujeCudu
Ja też już po wizycie, powiem Wam że się stresowałam chyba bardziej niż przed transferem [emoji51][emoji51][emoji51] Ale jak na ten moment czyli 21dpt jest wszystko dobrze, pęcherzyk znajduje się w macicy i lekarz nawet wypatrzył tętno zarodka więc pozwalam sobie na chwilę odetchnąć co najmniej do następnej wizyty [emoji16][emoji16][emoji16] Bardzo dziękuje za wszystkie trzymane kciuki,naprawdę pomagają [emoji16][emoji16][emoji16]
Cudownie [emoji3531]
Ja też już po wizycie, powiem Wam że się stresowałam chyba bardziej niż przed transferem [emoji51][emoji51][emoji51] Ale jak na ten moment czyli 21dpt jest wszystko dobrze, pęcherzyk znajduje się w macicy i lekarz nawet wypatrzył tętno zarodka więc pozwalam sobie na chwilę odetchnąć co najmniej do następnej wizyty [emoji16][emoji16][emoji16] Bardzo dziękuje za wszystkie trzymane kciuki,naprawdę pomagają [emoji16][emoji16][emoji16]
PotrzebujeCudu
Super [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Tak Kochana [emoji3590] ale nie pisałam bo mam pozytywną . Ja bardzo się cieszę ale nie chciałam robić przykrości dziewczynom z dzisiaj [emoji17]tak bardzo mi ich szkoda [emoji17]
Gratulacje! Wspaniale! A moge spytać jakie Suppe i jakie dawki braliście?Dziewczyny mam już oficjalny wynik hodowli. Może zaczne od tego, że mój mąż powiedział, że jestem czarownicą my zawsze obstawiamy wyniki i znowu wygrałam 100 zł za poprawne oszacowanie. Przy pierwszej stymulacji też wygrałam ale 50 zł no więc zgadłam, że w 5 dobie będziemy mieć 3 blastki i ewentualnie w 6 dobie 2. Dzisiaj dołączyły 2 kolejne blastki-te które były w 5 dobie wczesnymi, czyli 2 spośród 7 zarodków. Mogło być więcej, bo start był świetny. Dowiedziałam się, że miałam 18 komórek dojrzałych na 23 pobrane, 16 poprawnie zapłodnionych i 16 zarodków w 3 dobie finalnie zostało 5 blastek klasy: 4AA, 4AA, 4AA, 4AB, 4BA i 4 BB z zeszlego roku. Lekarz mówi, że to świetny wynik jak na mój wiek...Wszystkie komórki zostały pobrane do badań ale nie wiadomo kiedy będzie wysyłka do Hiszpanii do laboratorium, bo oni chyba zbierają jeszcze komórki od innych dziewczyn i wysyłają hurtem, tak powiedział lekarz. Mam czekać.. Przede mną kolejny 3 zakład ile będzie poprawnych, czuję, że 1 bądź 2 powiem Wam dziewczyny, że ta stymulacja, po 10 miesiącach od tamtej pierwszej, dala zdecydowanie lepszy wynik. Wówczas pobranych miałam 22 komórki, teraz 23 ale różnica jest w ilości zapłodnionych, ilości blastek i zdecydowanie lepszej morfologii. A co zmieniłam? Od poronienia z końcem maja, 0 alkoholu, dużo sumpli ja i mój mąż, a także Fertil Chip cieszę się z tego wyniku bo mam 6 blastek ale jest mi też smutno, że niektórym dzisiaj się nie udało, a zwłaszcza 1 cudownej osobie, której została zamknięta furtka to bycia biologiczną mamą
reklama
Fragmentacje mąż ma niską, nie wiem czy pamiętasz, ale pisałam Ci. Najwyższą miał 12% teraz nie badaliśmy tylko rok temuNo to elegancko, co ja bym dała za te 2% i jeszcze mniejszą fragmentację. A fragmentację też badaliscie? Kurde badanie takie drogie 350 Zeta plus standardowe 180, plus bakterie 180, jak jeszcze hba będziemy chcieli zrobić to się sumka zrobi że głowa mała.
Podziel się: