Początkowo ból głowy, no i w ogóle senność duża.A dobrze się po nim czułaś? Bo ja też go mam w dawce 200mg x 2 i mam wrażenie, że to on mnie tak strasznie zamula [emoji85]
reklama
eij
Fanka BB :)
Z sikańca niekoniecznie.... tym bardziej że to nie był poranny mocz. Mi lekarz w ogóle nie kazał robić sikańców żeby właśnie się nie nakręcać. Także nie przekreślaj jeszcze wszystkiego, zobaczysz co druga beta Ci pokaże9dpt, beta z wczoraj niecałe 5 ale jakby się dźwignęła to by wyszło coś pewnie
Najlepiej napisz do lekarza.Kochane mam pytanie .
Przygotowuje się powoli do transferu i na kartce mam napisane że estradiol plastry mam rozpocząć w 25 dc a jeśli moje cykle się skróciły i teraz tak mniej więcej wypada mi okres czy mam je przyklejać wcześniej?
Coffe18
9dpt, beta z wczoraj niecałe 5 ale jakby się dźwignęła to by wyszło coś pewnie
Ja i tak mimo to zrobiła bym betę jutro - krew jest wiarygodniejsza [emoji3590]
9dpt, beta z wczoraj niecałe 5 ale jakby się dźwignęła to by wyszło coś pewnie
magda_lena85
Zrobie zrobie bo i tak muszę zadzwonić do kliniki żeby mi odstawili leki jak coś, ale w głowie próbuje ułożyć jakiś plan działania i mam pustkę
Narazie nie wbijaj sobie faz beta drgnęła wczoraj to jutro będzie wiadomo . Stres to zły doradca [emoji8]Wiem że łatwo pisać ale uwierz
Zrobie zrobie bo i tak muszę zadzwonić do kliniki żeby mi odstawili leki jak coś, ale w głowie próbuje ułożyć jakiś plan działania i mam pustkę
Kachar
Oj ja też wpierniczam jak szalona, wczoraj na obiad słoik taki 0.9 kapusty kiszonej zjadłam , ja badania robiłam w Bocianie i test pappa i usg prenatalne, ale dzwoniłam do kliniki w której chcę rodzic to tam taki pakiet kosztuje 480zł, tylko oni swojego laboratorium nie mają jak w Bocianie, to już tu zrobiłam. Ale podzwoń popytaj, a Ty ile masz lat ? Przed 35 ??? Bo po 35 rż to darmowe można zrobić, ale ja tam nie ufam tym państwowymZa tydzień. Łooo matko. Trochę to kosztuje, ale też jednak się zdecyduje. Czekam na wizytę i będę umawiać.
Dolegliwości są, z tym posmakiem nie daje sobie momentami rady i jem tak dużo! Boże jak ja dużo jem.
reklama
Kachar
Miałam to samo, na początku bezproblemu, a teraz na samą myślJa się zaczynam męczyć z luteina podjęzykowa.... Wcześniej nie było problemu a teraz.... Nie wiem ile dam jeszcze radę
Podziel się: