Dobra już wiem więcej o wczorajszym pobraniu
z 12 komórek 11 było dojrzałych. Kazali się nie stresować tym co mówił lekarz. Podobno do badania zarodków często nie wystarcza jedna stymulacja więc dlatego tak powiedział.
Czy też Was bolał cały brzuch po pobranich? Na mnie nic nie działa przeciwbólowo i czuję się prawie jak po laparoskopii a wtedy okazało się że mam krwotok wewnętrzny.
No właśnie te ceny są tak rozjechane że chyba nie mam takiej możliwości za bardzo. Ale nic zobaczymy ile tych zarodków finalnie wyjdzie. Mnie ten pierwszy etap wyszedł bardzo dużo mimo że miałam dofinansowanie. Także masakra jeśli będzie trzeba znowu stymulować.
No też mi się wydaje że ten koszt 2100 będzie za każdym razem. No dla mnie też masakra bo wtedy pick up wyszedłby mi 2 dni przed weselem na którym mam być świadkową
Dziś jestem dzień po i czuję się źle. Nie wiem co zrobić jeśli zaproponują mi tą stymulację tak.
Ja jestem z Invicty z Warszawy. Ale na chwilę obecną mam opinie o 2 lekarzach. Dawaj na priv napiszę Ci co myślę. Tyle że to opinie na tą chwilę wiadomo. Tyle co do tej pory mogę powiedzieć.
Luzik nie biorę do siebie
bardziej wiem że wszystko się może zdarzyć i to niezależnie od wieku i innych czynników
A ta superstymulacja o której myslisz to jaka? Chodzi Ci o to że jedna po drugiej?