Magdusia88
Fanka BB :)
Badala mi cala immunologie 3 razy,mam 7 stron wynikow.To mialam na mysli,mowiac ze mnie na lewo wywalila.W polowe nawet sie nie zaglebilam.Odradzala mi bardzo kozystanie z KD,mowiac ze to juz podwojne obce DNA i na pewno moj organizm,to odrzuci.Nie dosyc ,ze przy wszystkich transferach z KD byla implantacja,to przestalam brac leki wg jej zalecen i podchodzilam tylko na jednym intralipidzie i encortonie. To moje komorki byly winne,nie skopana immunologia.
Ja mam 8 stron wyników od niej, ale immunologia jej zdaniem jest dobra. Mam accofil na brakujące kiry. Gdybym miała więcej zarodków to bym spróbowała naturalnie bez leków, ale mam tylko jeden. [emoji17]
No i nie mam pozytywnej odpowiedzi na płód. Ale 2 razy byłam w ciąży, więc ona to zignorowała. Jej zdaniem to nie jest zły znak. NK dobre 6% z krwi.
Ja nie wiem jakie są moje komórki. Nie wiem jak to ustalić czy są dobre czy nie. Lekarze po punkcji mówili, że dojrzałe. Z 8 zaplodnily się 4, ale tylko 2 dotrwały do blastocysty.
U nas stwierdzony czynnik męski. U mnie tylko brakujące kiry i nietolerancja glukozy. Mam 2 poronienia w wywiadzie.
Dlatego myślałam nad testem era, bo mam krótkie cykle, ale jestem pacjentka prywatną wiec kuwa muszę się 2 razy zastanawiać [emoji2370] a z lekarzem kontakt utrudniony bo nie się tak o zadzwonić czy napisać.
A u ciebie były implantacje z twoimi komórkami czy tylko z kd?