reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Powodzenia jutro !!!Hey tak , dwupak aktualny. Jutro o 7.30 melduje się na izbie przyjęć.
Powiem szczerze, że ledwo się kulam a jak "okruszek" się rozciągnie to brzuch mam kwadratowy
A jakbu Ciebie sytuacja?
Orchidea33
To sporo bylo, ale musisz pamietac, ze kazda stymulacja jest inna. Trzeba wierzyc, ze teraz jest mniej ale sa lepszej jakosciWszystkie pęcherzyki były pełne i 15 dojrzałych
Tagitagi
Ja biorę dostinex mam hiperprolaktynemie od stresuCzy któraś z Was dziewczyny miała za wysoka prolaktynę i dostała na to jakieś leki ?.. bo teoretycznie prolaktyna odpowiada za jakość komórek jajowych...
Ostatnia edycja:
Dziewczyny pytanie pewnie z serii „oczywistych” od kiedy liczy się ciąże ? Od momentu transferu czy dopiero w momencie zagnieżdżenia ?No to jak najbardziej idź od razu na zwolnienie. Musisz dbać o siebie i maleństwo
Orchidea33
Ja mam za wysoka. Dostalam dostinex. U mnie wyszlo na usg piersi.Czy któraś z Was dziewczyny miała za wysoka prolaktynę i dostała na to jakieś leki ?.. bo teoretycznie prolaktyna odpowiada za jakość komórek jajowych...
Wszystkie, z racji wieku.A to chcesz zapładniać więcej jak 6?
Zobaczymy na kiedy wyznaczają mi cc, w czwartek kończę 41tcPowodzenia jutro !!!
Mi lekarz wyznaczył na podstawie ostatniej miesiączki bo mówił, że to nie ma znaczenia czy in vitro czy naturalDziewczyny pytanie pewnie z serii „oczywistych” od kiedy liczy się ciąże ? Od momentu transferu czy dopiero w momencie zagnieżdżenia ?
reklama
Podziel się: