Myśle ,ze wszystkie dziewczyny na tym forum rozumieją wysłałam smsa do mojego lekarza i czekam teraz na odpowiedz nie ukrywam ,ze chciałabym iść dość szynko na zwolnienie bo jestem pielegniarka i pracuje w szpitalu i trochę mnie martwa nocki itp a na domiar złego pracuje w 2 miejscach i trochę się obawiam jak to będzie .Rozumiem Cię doskonale, ale uwierz
reklama
eij
Fanka BB :)
No to jak najbardziej idź od razu na zwolnienie. Musisz dbać o siebie i maleństwoMyśle ,ze wszystkie dziewczyny na tym forum rozumieją wysłałam smsa do mojego lekarza i czekam teraz na odpowiedz nie ukrywam ,ze chciałabym iść dość szynko na zwolnienie bo jestem pielegniarka i pracuje w szpitalu i trochę mnie martwa nocki itp a na domiar złego pracuje w 2 miejscach i trochę się obawiam jak to będzie .
Mam nadzieje ,ze lekarz , który przeprowadzał transfer będzie mógł wystawić mi zwolnienie zdalnie bo próbowałam umówić wizytę na miejscu i najbliższy termin to 2.09:/No to jak najbardziej idź od razu na zwolnienie. Musisz dbać o siebie i maleństwo
eij
Teraz to chyba normalne że wystawia się zwolnienia w systemie więc uważam że nie powinno być żadnego problemuMam nadzieje ,ze lekarz , który przeprowadzał transfer będzie mógł wystawić mi zwolnienie zdalnie bo próbowałam umówić wizytę na miejscu i najbliższy termin to 2.09:/
Napewno nie będzie ja tylko tak zalatwialam
Teraz to chyba normalne że wystawia się zwolnienia w systemie więc uważam że nie powinno być żadnego problemu
Dziewczyny jestem już po wizycie jajkowej ale nie jest za dobrze, komórki słabo rosną, mają ok 1cm i póki co 4 z jednej strony, a z drugiej 5. Dla mnie to jest kiepski wynik, bo w pierwszej stymulacji mialam 22 komórki. Może organizm jest już przemęczony, nie wiadomo W piątek ponowna kontrola i decyzja o punkcji, co dalej. Prawdopodobnie będzie w poniedziałek za tydzień.
Mam nadzieje bo do kliniki mam kawałek drogiNapewno nie będzie ja tylko tak zalatwialam
Ja jak pisałam to czułam że doktorek ma mnie już dość [emoji1787]
Mam nadzieje bo do kliniki mam kawałek drogi
Gratulacje ciąży bliźniaczej dbajcie o siebieNo to jak najbardziej idź od razu na zwolnienie. Musisz dbać o siebie i maleństwo
reklama
Orchidea33
Pamiętaj, ze liczy sie jakosc. Moze te co dojrzeja wszystkie beda gotowe do zaplodnienia? I nie bedzie pustych?Dziewczyny jestem już po wizycie jajkowej ale nie jest za dobrze, komórki słabo rosną, mają ok 1cm i póki co 4 z jednej strony, a z drugiej 5. Dla mnie to jest kiepski wynik, bo w pierwszej stymulacji mialam 22 komórki. Może organizm jest już przemęczony, nie wiadomo W piątek ponowna kontrola i decyzja o punkcji, co dalej. Prawdopodobnie będzie w poniedziałek za tydzień.
Poprzednim razem ile bylo poprawnych?
Podziel się: