Uważam, że jest to b. dobre stężenie progesteronu, ja bynajmniej nie miałam nigdy więcej niż 30 i było okdziewczyny odstawiam proga powoli , biorę już "tylko" 3x duphaston , 3x dopochwowo luteinę , progeteron dzisiaj 38, nie zamało????
reklama
Kachar
Fanka BB :)
ok dzięki , bo już myślałam czy do lekarza nie dzwonićUważam, że jest to b. dobre stężenie progesteronu, ja bynajmniej nie miałam nigdy więcej niż 30 i było ok
DagLer
Myśl pozytywnie, ale ten ból w moim przypadku o niczym nie świadczy. Przy udanym i nieudanym transferze mnie tak bolało. Cierpliwie czekaj, trzymam kciukiWitam 7 dni temu miałam wykonany criotransfer . Za 4 dni lekarz polecił abym wykonała test z krwi . Jest to moje pierwsze podejście do in vitro . Od jakiś 3 dni odczuwam bóle takie jak menstruacyjne , czy któraś z Was tez tak miała ? Czytałam ,ze to zdarza się dość często ale mimo wszystko stresuje się tym zakładając z góry ,ze się nie udało . Pewnie nie tylko ja mam takie myśli
Olusja1987
Olusja1987
Dziewczyny przedstawiam Wam moje dzisiejsze wyniki, 6 dpt.
Orchidea33
GratulacjeDziewczyny przedstawiam Wam moje dzisiejsze wyniki, 6 dpt.
Megana_89
Pięknie!!Dziewczyny przedstawiam Wam moje dzisiejsze wyniki, 6 dpt.
Olusja1987
Czy progesteron jest ok? Nie znam się na normach...
JestemMama!
Dziewczyny ostatnio były pytania co na rozstępy... No więc dziś jak byłam na fizjoterapi ( w końcu pozbyłam się wszystkich zrostów ) pan polecił mi taki krem ( zdjęcie w załączniku ) ponoć działa i na rozstępy i dzięki niemu nie powinny mi się już zrosty pojawiać po zastrzykach ( ewentualnie duzooo mniejsze ) ma wiele zastosowań i z tego co czytałam to dużo dobrych opinii .tak że jak by któraś potrzebowała
Załączniki
reklama
Kachar
Graki pięknej bety, progesteron niziutki masz , zadzwoń do lekarza niech progesteron dokładaCzy progesteron jest ok? Nie znam się na normach...
Podziel się: