reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi wydaje się że nie rób niczego na własną rękę . Dzień nic nie zmieni a jutro dobijesz się do jakiegoś doktorka z kliniki
Co mam zrobić z tym progesteronem? [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Do kliniki nie mogę się dodzwonić... Będę starała się cały czas, ale wg Was mogę wziąć więcej dopochwowo lub doustnie? Oblał mnie znów strach...

Dziewczyny przedstawiam Wam moje dzisiejsze wyniki, 6 dpt.
Wow! Beta naprawdę super jak na ten dzień. Skoro były 2 blastki to chyba zaimplantowaly się obie ;) Gratulacje! Progesteron mógłby być większy ale nie ma tragedii, jaką dawkę suplementujesz? Ja bym dorzuciła coś nie czekając na lekarza no chyba że masz możliwość skontaktować się dziś

Od drugiej połowy stymulacji brałam Progesterone Besins 200mg (zostało mi jedno opakowanie), a po transferze biorę Estrofem x3, Prolutex x1 i Utrogestan x3. Dorzucić ten Besins? Do Kliniki się dodzwoniłam, ale nie ma już nikogo z lekarzy i jutro rano ktoś do mnie oddzwoni...

reklama
Do góry