reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam ;) 7 dni temu miałam wykonany criotransfer . Za 4 dni lekarz polecił abym wykonała test z krwi . Jest to moje pierwsze podejście do in vitro . Od jakiś 3 dni odczuwam bóle takie jak menstruacyjne , czy któraś z Was tez tak miała ? Czytałam ,ze to zdarza się dość często ale mimo wszystko stresuje się tym zakładając z góry ,ze się nie udało . Pewnie nie tylko ja mam takie myśli 😀
Myśl pozytywnie, ale ten ból w moim przypadku o niczym nie świadczy. Przy udanym i nieudanym transferze mnie tak bolało. Cierpliwie czekaj, trzymam kciuki ✊✊

Dziewczyny przedstawiam Wam moje dzisiejsze wyniki, 6 dpt.

Załączniki

• cb5e3f6f-c4f3-49fc-bb43-a311ddc68065.jpg
    cb5e3f6f-c4f3-49fc-bb43-a311ddc68065.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 175
Dziewczyny ostatnio były pytania co na rozstępy... No więc dziś jak byłam na fizjoterapi ( w końcu pozbyłam się wszystkich zrostów 🥰🥰🥰🥰) pan polecił mi taki krem ( zdjęcie w załączniku ) ponoć działa i na rozstępy i dzięki niemu nie powinny mi się już zrosty pojawiać po zastrzykach ( ewentualnie duzooo mniejsze ) ma wiele zastosowań i z tego co czytałam to dużo dobrych opinii .tak że jak by któraś potrzebowała 😊

Załączniki

• Screenshot_2021-08-18-14-53-55-677_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-18-14-53-55-677_com.android.chrome.jpg
    187,9 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry