reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam ;) 7 dni temu miałam wykonany criotransfer . Za 4 dni lekarz polecił abym wykonała test z krwi . Jest to moje pierwsze podejście do in vitro . Od jakiś 3 dni odczuwam bóle takie jak menstruacyjne , czy któraś z Was tez tak miała ? Czytałam ,ze to zdarza się dość często ale mimo wszystko stresuje się tym zakładając z góry ,ze się nie udało . Pewnie nie tylko ja mam takie myśli 😀

dziewczyny odstawiam proga powoli , biorę już "tylko" 3x duphaston , 3x dopochwowo luteinę , progeteron dzisiaj 38, nie zamało????

reklama
Witam ;) 7 dni temu miałam wykonany criotransfer . Za 4 dni lekarz polecił abym wykonała test z krwi . Jest to moje pierwsze podejście do in vitro . Od jakiś 3 dni odczuwam bóle takie jak menstruacyjne , czy któraś z Was tez tak miała ? Czytałam ,ze to zdarza się dość często ale mimo wszystko stresuje się tym zakładając z góry ,ze się nie udało . Pewnie nie tylko ja mam takie myśli 😀
Ja miałam bóle jak na @ w 5 dpt. Transfer udany 😀

Do góry