Dziewczyny proszę o podpowiedź w jakim dniu miałyście pierwszy monitoring stymulacji? Bo nie wiem kiedy jechać, tzn lekarz kazał pojawić się między 6 a 8 dniem. Aczkolwiek z racji tego, że przy pierwszej stymulacji nie rosły mi dobrze pęcherzyki mówiłam, że pojawię się na pewno szybciej czyli 6 dnia. No i dupa bo 6 dnia to sobota, bo dziś mam start. I teraz lepiej pojechać 5 dnia w piątek, czy 8 dnia w poniedziałek. Leki mam rozpisane na 8 dni stymulacji, dawkę 300 więc chyba dużą, więc chyba powinny mi rosnąć pęcherzyki.. Doradźcie proszę, w którym dniu pojechałybyście po 4 dniach stymulacji czy po 7. chyba, że pytać lekarza
reklama
eij
Fanka BB :)
O terminie jeszcze nie rozmawiałam. Poczekam za tydzień do serduszek ale wychodzi mi z moich obliczeń na 22 kwietnia chociaż ciąża bliźniacza raczej szybciej się kończy więc i końca marca nie wykluczamInaczej być nie mogło. Pokaż pokaż na kiedy masz termin?
eij
Ja jechałam w 8 ds ale też takie było zalecenie lekarza. Skonsultuj sie ze swoim lekarzem.Dziewczyny proszę o podpowiedź w jakim dniu miałyście pierwszy monitoring stymulacji? Bo nie wiem kiedy jechać, tzn lekarz kazał pojawić się między 6 a 8 dniem. Aczkolwiek z racji tego, że przy pierwszej stymulacji nie rosły mi dobrze pęcherzyki mówiłam, że pojawię się na pewno szybciej czyli 6 dnia. No i dupa bo 6 dnia to sobota, bo dziś mam start. I teraz lepiej pojechać 5 dnia w piątek, czy 8 dnia w poniedziałek. Leki mam rozpisane na 8 dni stymulacji, dawkę 300 więc chyba dużą, więc chyba powinny mi rosnąć pęcherzyki.. Doradźcie proszę, w którym dniu pojechałybyście po 4 dniach stymulacji czy po 7. chyba, że pytać lekarza
Olusja1987
Nie mam nic do stracenia Pójdę w takim w środę. Dziękuję@Kachar jak się czujesz? Już lepiej z dolegliwościami?
Spoko, moje wątpliwości się wyjaśniły. Sprawdziłam urządzenie, którym był robiony pomiar i ma granice oznaczalności 1,2 i stąd taki wynik.Kurcze nie wiem naprawdę jak Ci odpowiedzieć na to pytanie.
Widzisz, są tu zwolenniczki czekania tak jak zalecił lekarz i te niecierpliwe, ale beta w 8 dpt dałaby Ci jasność w tej kwestii. [emoji26]
Hej dziewczyny jestem po 3 stymulacjach i 2 nieudanych transferach przy pierwszym transferze miałam transferowane dwa 3 dniowe zarodki które przestały się rozwijać przez kiepskie nasienie. A drugi transfer był z intralipidem blastocysta najwyższej klasy i znów porażka teraz lekarz zalecił mi biopsje endometrium i do rozważenia test era powiedzcie mi czy warto robić ten test teraz czy odpuścić narazie ??
magda_lena85
Przykro miBeta < 1,2
Zawsze miałam wynik < 0,1 Czy jest szansa że beta ruszyła a potem spadła? Że była implantacja?
magda_lena85
Kochana 3 mam kciuki za Ciebie najmocniej jak się da!Oczywiście że będziesz na moim miejscu, siedząc w poczekalni i czekając na transfer, za kilka dniu ale mną nadzieję że nie będziesz się tak stresować jak ja .... Jakoś trudno mi myśleć pozytywnie bo te 6 lat walki odebrało nadzieję ale skoro tu jestem to chyba jeszcze jakaś iskierka malutka się we mnie tli [emoji17][emoji17][emoji17]
reklama
Ja zawsze jeździłam 7 ale jak miałam leki a wypadała niedziela to kazał później przyjechać ale zawsze mi zaznaczał 6/7 dzień [emoji8]
Dziewczyny proszę o podpowiedź [emoji120][emoji120][emoji120]w jakim dniu miałyście pierwszy monitoring stymulacji? Bo nie wiem kiedy jechać, tzn lekarz kazał pojawić się między 6 a 8 dniem. Aczkolwiek z racji tego, że przy pierwszej stymulacji nie rosły mi dobrze pęcherzyki mówiłam, że pojawię się na pewno szybciej czyli 6 dnia. No i dupa bo 6 dnia to sobota, bo dziś mam start. I teraz lepiej pojechać 5 dnia w piątek, czy 8 dnia w poniedziałek. Leki mam rozpisane na 8 dni stymulacji, dawkę 300 więc chyba dużą, więc chyba powinny mi rosnąć pęcherzyki.. Doradźcie proszę, w którym dniu pojechałybyście [emoji120][emoji120][emoji120] po 4 dniach stymulacji czy po 7. chyba, że pytać lekarza [emoji2368]
Podziel się: