reklama
Jestem prawie na 100% pewna że na sikańcu w piątek była leciutka kreska, ale na kolejnych testach już jej nie było. Czy zarodek mógł się zagnieździć ale być słaby i obumarł? Mamy jeszcze zamrożoną blastkę 4ba, ale boję się podchodzić do transferu jeśli nie wiem czy w ogóle możliwe jest zagnieżdżenieHmm.. W 8dpt - zaczyna być produkowane HCG 3 dniowych kropkach (tak statystycznie) więc coś się zadziało, tak mi się wydaje, tylko, że to nadal poniżej 5
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Oczywiście że będziesz na moim miejscu, siedząc w poczekalni i czekając na transfer, za kilka dniu ale mną nadzieję że nie będziesz się tak stresować jak ja .... Jakoś trudno mi myśleć pozytywnie bo te 6 lat walki odebrało nadzieję ale skoro tu jestem to chyba jeszcze jakaś iskierka malutka się we mnie tli [emoji17][emoji17][emoji17]Wiem Kochana mnie już ściska w żołądku na samą myśl że za parę dni mogę ją być na Twoim miejscu . Kolejna próba i kolejną nie wiadoma [emoji3590]
PotrzebujeCudu
Bardzo mi przykro [emoji17][emoji17]Beta < 1,2
Zawsze miałam wynik < 0,1 Czy jest szansa że beta ruszyła a potem spadła? Że była implantacja?
Vinszka
Kurcze nie wiem naprawdę jak Ci odpowiedzieć na to pytanie.Jestem prawie na 100% pewna że na sikańcu w piątek była leciutka kreska, ale na kolejnych testach już jej nie było. Czy zarodek mógł się zagnieździć ale być słaby i obumarł? Mamy jeszcze zamrożoną blastkę 4ba, ale boję się podchodzić do transferu jeśli nie wiem czy w ogóle możliwe jest zagnieżdżenie
Widzisz, są tu zwolenniczki czekania tak jak zalecił lekarz i te niecierpliwe, ale beta w 8 dpt dałaby Ci jasność w tej kwestii.
Vinszka
Taaaak progesteron sobie dziś sprawdzić chce.hej kochana dzięki za troskę, miałam po ostatnim 4 dni spokoju, dzisiaj lekkie mdłości i tylko jeden pawik więc maleństwo lituje się nade mną hehe, powtarzałaś dzisiaj betę?
Przypomnicie jakie normy powinny być na cyklu naturalnym ?
Nie biorę rządnych leków, a nie wiem czy mogę zaufać swojemu organizmowi.
Kachar
mi lekarz mówł że nie powinien być poniżej 15, ale jak miałam ok 25 to i tak mi leków dołożył żeby był jeszcze wyższyTaaaak progesteron sobie dziś sprawdzić chce.
Przypomnicie jakie normy powinny być na cyklu naturalnym ?
Nie biorę rządnych leków, a nie wiem czy mogę zaufać swojemu organizmowi.
reklama
eij
Inaczej być nie mogło. Pokaż pokaż na kiedy masz termin?
Załączniki
Podziel się: