reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm.. W 8dpt - zaczyna być produkowane HCG 3 dniowych kropkach (tak statystycznie) więc coś się zadziało, tak mi się wydaje, tylko, że to nadal poniżej 5 🥺
Jestem prawie na 100% pewna że na sikańcu w piątek była leciutka kreska, ale na kolejnych testach już jej nie było. Czy zarodek mógł się zagnieździć ale być słaby i obumarł? Mamy jeszcze zamrożoną blastkę 4ba, ale boję się podchodzić do transferu jeśli nie wiem czy w ogóle możliwe jest zagnieżdżenie

Wiem Kochana mnie już ściska w żołądku na samą myśl że za parę dni mogę ją być na Twoim miejscu . Kolejna próba i kolejną nie wiadoma [emoji3590]
Oczywiście że będziesz na moim miejscu, siedząc w poczekalni i czekając na transfer, za kilka dniu ale mną nadzieję że nie będziesz się tak stresować jak ja .... Jakoś trudno mi myśleć pozytywnie bo te 6 lat walki odebrało nadzieję ale skoro tu jestem to chyba jeszcze jakaś iskierka malutka się we mnie tli [emoji17][emoji17][emoji17]

Jestem prawie na 100% pewna że na sikańcu w piątek była leciutka kreska, ale na kolejnych testach już jej nie było. Czy zarodek mógł się zagnieździć ale być słaby i obumarł? Mamy jeszcze zamrożoną blastkę 4ba, ale boję się podchodzić do transferu jeśli nie wiem czy w ogóle możliwe jest zagnieżdżenie
Kurcze nie wiem naprawdę jak Ci odpowiedzieć na to pytanie.

Widzisz, są tu zwolenniczki czekania tak jak zalecił lekarz i te niecierpliwe, ale beta w 8 dpt dałaby Ci jasność w tej kwestii. 😥

hej kochana dzięki za troskę, miałam po ostatnim 4 dni spokoju, dzisiaj lekkie mdłości i tylko jeden pawik więc maleństwo lituje się nade mną hehe, powtarzałaś dzisiaj betę?
Taaaak ❤️ progesteron sobie dziś sprawdzić chce.

Przypomnicie jakie normy powinny być na cyklu naturalnym ?

Nie biorę rządnych leków, a nie wiem czy mogę zaufać swojemu organizmowi.

Taaaak ❤️ progesteron sobie dziś sprawdzić chce.

Przypomnicie jakie normy powinny być na cyklu naturalnym ?

Nie biorę rządnych leków, a nie wiem czy mogę zaufać swojemu organizmowi.
mi lekarz mówł że nie powinien być poniżej 15, ale jak miałam ok 25 to i tak mi leków dołożył żeby był jeszcze wyższy

reklama

Załączniki

• 654a66df-dcd0-443d-b0ea-46008248bf66.jpg
    654a66df-dcd0-443d-b0ea-46008248bf66.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 111
Do góry