reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jaki powinien być progesteron? Transfer miałam na cyklu naturalnym, dwa zarodki 3dniowe.
10dpt - Hcg 75,05, prog 22,1
12dpt- Hcg 215, prog 24,8
14dpt- Hcg 515, prog 20,5
U mnie przy takich wartościach lekarz dokładał proga, chociaż mówił że przejmować się trzeba jak spadnie poniżej 15 , więc w zasadzie chyba oki

Mnie nigdy nie mówili jakie mam endometrium... [emoji1751] a ja nigdy nie pytałam. Zawsze zapominałam.

Wiesz kiedy w planach będzie transfer?
Jeszcze nie znam konkretnej daty ale napewno jakoś w przyszłym tyg.

Ja też nie pytałam ale jak na mnie wyjątkowo powolnie to endo rośnie tym razem i aż doktor się zdziwiła. Dostałam znów Viagre dopochwowo żeby je trochę rozruszać.

Dziewczyny czy któraś z Was miała podczas stymulacji krwawienie? Wzięłam do tej pory 3 dawki po 300 jednostek Menopuru i dziś w dzień miałam zawroty głowy a przed chwilą poleciała krew.

Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze bety, a ja się chwalę, mamy dwa pęcherzyki ciążowe 😲🥰🤭
Gratki 😘😘😘
Beta < 1,2
Zawsze miałam wynik < 0,1 Czy jest szansa że beta ruszyła a potem spadła? Że była implantacja?
Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki ✊✊
A u mnie cioteczki beta frunie do góry, że szok. Dzisiejszy wynik to 650 czyli wzrost o 196% i progesteron 75. ❤️

Moje cudeńko ma tę moc 💪💪💪
Gratulacje :)

Musimy Kochana wierzyć że będzie dobrze i że kropek zostanie u Ciebie [emoji3590] Ściskam mocno [emoji8]
Oczywiście że będziesz na moim miejscu, siedząc w poczekalni i czekając na transfer, za kilka dniu ale mną nadzieję że nie będziesz się tak stresować jak ja .... Jakoś trudno mi myśleć pozytywnie bo te 6 lat walki odebrało nadzieję ale skoro tu jestem to chyba jeszcze jakaś iskierka malutka się we mnie tli [emoji17][emoji17][emoji17]

Już nie mogę się doczekać jak do mnie pomacha na USG jak u Ciebie 🤭😍

A brzuch masz już widoczny?
no właśnie widać już , to fajnie tylko z ciuchami gorzej ,jeszcze jak ciepło to sukienkę zakładam , ale jak zimno to normalne spodnie już cisnął w brzuch, a ciążowe z 1 ciąży za duuże ☹️☹️☹️ , ale teraz zdecydowanie szybciej jest widoczny brzuszek 🥰

reklama
Dziewczyny proszę o podpowiedź [emoji120][emoji120][emoji120]w jakim dniu miałyście pierwszy monitoring stymulacji? Bo nie wiem kiedy jechać, tzn lekarz kazał pojawić się między 6 a 8 dniem. Aczkolwiek z racji tego, że przy pierwszej stymulacji nie rosły mi dobrze pęcherzyki mówiłam, że pojawię się na pewno szybciej czyli 6 dnia. No i dupa bo 6 dnia to sobota, bo dziś mam start. I teraz lepiej pojechać 5 dnia w piątek, czy 8 dnia w poniedziałek. Leki mam rozpisane na 8 dni stymulacji, dawkę 300 więc chyba dużą, więc chyba powinny mi rosnąć pęcherzyki.. Doradźcie proszę, w którym dniu pojechałybyście [emoji120][emoji120][emoji120] po 4 dniach stymulacji czy po 7. chyba, że pytać lekarza [emoji2368]
Ja miałam wizytę wyznaczoną przez lekarza na 4ds ale Ty masz już bardzo dużą dawkę leku więc chyba 8ds będzie dobry Ale najlepiej skontaktuj się z lekarzem i będziesz miała jasność [emoji16][emoji16]

Do góry