reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój leniuszek postanowił jednak ze mną zostać. Beta ponad 100% przyrostu 😭😭😭😭

Boże ależ mnie wystraszył 🙊
Poproszę o twój optymizm na czas mojego transferu ❤jak widać może zdziałać cuda! Gratulacje!!

A czy któraś z was transferowala po cc? Czy blizna po cc i nisza ale nie jakaś głęboka ale zawsze, może stanowić zagrożenie dla implantacji?

reklama
Ależ dobrą odczytałam wiadomość💛💚💙nie jest beznadziejnie. Szczerze to podcięło mi to skrzydła. Jakby nie urósł bardziej to z takim można byłoby podejść do tranaferu, gdyby się powiększał to zabieg. Czy przez histeroskopie można?
Zależy jaki rodzaj mięśniaka, akurat mojego nie można było usunąć podczas histeroskopi ani laparo. Lekarze byli podzieleni, jedni twierdzili aby usunąć inni zupełnie się tym nie przejmować. Nie chciałam operacji więc poszłam na żywioł 😁

Poproszę o twój optymizm na czas mojego transferu ❤jak widać może zdziałać cuda! Gratulacje!!

A czy któraś z was transferowala po cc? Czy blizna po cc i nisza ale nie jakaś głęboka ale zawsze, może stanowić zagrożenie dla implantacji?
Ja miałam cc w 2018r i mam niszę w bliźnie, w czerwcu miałam 1 transfer - udany 😁

Zależy jaki rodzaj mięśniaka, akurat mojego nie można było usunąć podczas histeroskopi ani laparo. Lekarze byli podzieleni, jedni twierdzili aby usunąć inni zupełnie się tym nie przejmować. Nie chciałam operacji więc poszłam na żywioł 😁
Odważna jesteś 💪 no właśnie, nie zapytałam o rodzaj mięśniaka i lokalizację, wiem tylko tyle, że jak nie u rośnie zbytnio przed ciąża to raczej nie powinien przeszkadzać dzidzi, bo w ciąży na pewno powiększy się . Następnym razem dopytam się gdzie ten ciul jest 😡 a jak otwierają macice i zszywają to pewnie z pół roku nie wolno zachodzić w ciążę, wiesz coś na ten temat?

Odważna jesteś 💪 no właśnie, nie zapytałam o rodzaj mięśniaka i lokalizację, wiem tylko tyle, że jak nie u rośnie zbytnio przed ciąża to raczej nie powinien przeszkadzać dzidzi, bo w ciąży na pewno powiększy się . Następnym razem dopytam się gdzie ten ciul jest 😡 a jak otwierają macice i zszywają to pewnie z pół roku nie wolno zachodzić w ciążę, wiesz coś na ten temat?
Jak nie rok, bo to tak jak CC.

reklama
A Ty wiesz ze nawet o tym nie wiedziałam że jak nic nie piszesz to Cię usuwają 🤨🤷
Od kiedy planujesz l4? Cieszę się że wszystko w porządku oby tak dalej 👍 u mnie nie zapeszając narazie dobrze, ale się nie będę przechwalać bo ostatnio jak napisałam że jest super to się pochorowałam na anginę i zapalenie uszu 🤣 więc po prostu żyje 😁 mój się śmieje ze wkoncu zaczyna mi brzuch odstawać bo tak to same zebra było widać a ja tylko 1kg przytyłam 😜
Ja przytyłam niecałe 2kg. Ale żrę więcej niż mąż 🤦
No ja czekam na prenatalne jak na zbawienie. Do tej pory nie pozwalalam sobie na żadne plany ani nic. Mam badanie dopiero za tydzień. Wtedy chyba już powiem w pracy. Ale jeszcze nie chcę iść na chorobowe. Może gdzieś za dwa miesiące

Do góry