reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli jest szansa że teraz z accofilem się uda[emoji848] skoro na 4 transfery trzy razy beta ruszyła to teraz powinno być już dobrze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120] będę się codziennie o to modlić normalnie [emoji120][emoji120][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Wg mnie to mogłaby być przyczyna twoich niewzrastających bet. 3mam kciuki, żeby ci się ten następny transfer powiódł.
Masz jeszcze zarodki ?

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy ... Odebrałam Moje nieszczęsne Kir'y ...możecie zinterpretować wynik bądź napisać co dalej ... Proszę bo zwariuje
@Aduś16 zerknij proszę 🙏🙏🙏
Accofil moja droga,
KIR AA (jak 30% damskiej populacji) niby ten najgorszy, ale wiele dziewczyn ma BX i brak więszości KIR-ów implementacyjnych (więc też praktycznie AA) też ma accofil.

Ja też mam - w lodówce:D może kiedyś się doczekam (na zarodki) i go użyję.

Hejka! Dziewczyny nie śpię ostatnio nocami i wspomagam się Hydroksyzyną, jutro mam transfer, czy będzie bezpiecznie jeśli dziś na noc też wezmę? Chciałabym być w jutrzejszym dniu wyspana i wypoczęta. Już tak przeżywam tą całą sytuację, że strasznie mnie nosi i najchętniej pozabijajalym wszystkich w koło...
Moim zdaniem hydroksyzyna nie jest wskazana i to jeszcze w dniu transferu... Przecież ona działa naprawdę silnie, lepiej odstaw i wycisz się bo co ja być to i tak będzie

Dziewczyny jestem po wizycie ale trochę załamana 😪😪😪 lekarz wykrył u mnie mięśniaka 1cm. Do stymulacji nie ma przeciwskazań, rozpisał mi leki ale po podaniu tych hormonów to ***** może urosnąć. Boje się, że będzie czekał mnie zabieg. Czy miał ktoś z Was mięśniaki i usuwał je? Szczerze to mam ochotę pizdnąć tym wszystkim 😟 przywiozłam ze sobą reklamówkę leków do stymulacji, ale nawet nie wiem jakie przytargałam bo w uszach dzwoni mi inf. Mięśniak! Mięśniak! 😩

Hej, żyję, żyję. Rzadziej wchodzę, bo nie chcę nic czytać i się nakręcać bo na łeb dostaję. Czuję się bardzo dobrze i nie mam żadnych objawów ciąży. Do pracy normalnie chodzę.
Ostatnio patrzalam na te grupę lutową, ale tam widzę że jakaś prywata będzie. A ja się tam raczej nie nadaję. I jeszcze jakieś wymuszanie postów, bo jak nic się nie będzie pisać to cię wywalą 🤦. Dziwne... Żeby nie napisać że poje.bane🤦
A ty jak się czujesz?
A Ty wiesz ze nawet o tym nie wiedziałam że jak nic nie piszesz to Cię usuwają 🤨🤷
Od kiedy planujesz l4? Cieszę się że wszystko w porządku oby tak dalej 👍 u mnie nie zapeszając narazie dobrze, ale się nie będę przechwalać bo ostatnio jak napisałam że jest super to się pochorowałam na anginę i zapalenie uszu 🤣 więc po prostu żyje 😁 mój się śmieje ze wkoncu zaczyna mi brzuch odstawać bo tak to same zebra było widać a ja tylko 1kg przytyłam 😜

reklama
A Ty wiesz ze nawet o tym nie wiedziałam że jak nic nie piszesz to Cię usuwają 🤨🤷
Od kiedy planujesz l4? Cieszę się że wszystko w porządku oby tak dalej 👍 u mnie nie zapeszając narazie dobrze, ale się nie będę przechwalać bo ostatnio jak napisałam że jest super to się pochorowałam na anginę i zapalenie uszu 🤣 więc po prostu żyje 😁 mój się śmieje ze wkoncu zaczyna mi brzuch odstawać bo tak to same zebra było widać a ja tylko 1kg przytyłam 😜
U mnie też już brzuch zaczyna być widać , ale w sumie to mija 2 ciąża to już i mięśnie słabsze 🤨

Do góry