No właśnie widać . Mogę to widzieć tak wcześnie? Ciągle zastanawiam czy to te wzdęcia czy już ciąża . W robocie noszę bardziej luźne sukienki i luźne bluzki. Dżinsy zaczynają mnie już cisnąćFredka a jak tam u ciebie już widać trochę brzuszek czy jeszcze jesteś w trybie nico gnito ???
reklama
Kachar
Fanka BB :)
z marca , córaMasz bobo z 2018? Który miesiąc?
Melania_1407
Hej DziewczynkiJa też już po wizycie. Lekarz określił ciążę jako 6 tydzień a bliżej powie mi na kolejnej wizycie 11 września jaki jest termin. Ale co najważniejsze....zarodek w macicy z bijącym serduszkiemNo i jest jednoUmarłam ze szczęścia. Jak ja bym chciała żeby każda z Nas takie szczęście miała Tego Wam życzę
O ile dobrze pamiętam to chyba Dagler ma mięśniaka 9cm i jest po prenatalnychDziewczyny jestem po wizycie ale trochę załamana lekarz wykrył u mnie mięśniaka 1cm. Do stymulacji nie ma przeciwskazań, rozpisał mi leki ale po podaniu tych hormonów to ***** może urosnąć. Boje się, że będzie czekał mnie zabieg. Czy miał ktoś z Was mięśniaki i usuwał je? Szczerze to mam ochotę pizdnąć tym wszystkim przywiozłam ze sobą reklamówkę leków do stymulacji, ale nawet nie wiem jakie przytargałam bo w uszach dzwoni mi inf. Mięśniak! Mięśniak!
Vinszka
No coś Ty!!! Ja też ale synaz marca , córa
motylek24
Bardziej chodzi o jego rodzaj. Ja mam paskudnego w śluzówce, rośnie do macicy.Odważna jesteś no właśnie, nie zapytałam o rodzaj mięśniaka i lokalizację, wiem tylko tyle, że jak nie u rośnie zbytnio przed ciąża to raczej nie powinien przeszkadzać dzidzi, bo w ciąży na pewno powiększy się . Następnym razem dopytam się gdzie ten ciul jest a jak otwierają macice i zszywają to pewnie z pół roku nie wolno zachodzić w ciążę, wiesz coś na ten temat?
Vinszka
Waleczny [emoji123]
Niech zdrowo rośnie [emoji3590]
Będziesz jeszcze betę badac?
Chciałam w sobotę ale laboratoria są zamknięte blisko mnie. Pójdę w poniedziałek jeszcze. Tak myślę. Teraz odpocznę i zrelaksuje mojego Szynka bo to co dziś ze mną przeszedł... ahhh
reklama
motylek24
Odważna jesteś ja dziś ledwie siedzę, a zaraz do pracy muszę skoczyć.Dzięki
Teraz nie wiem jak nagadam mojego na jeszcze jedną próbę a mówiłam mu! Weźmy dwójkę!!!
Podziel się: