Mi bardzo mocno spadło, a po jakimś czasie znowu trochę urosło... byłam zdziwionaDziewczyny mam pytanie, czy którejś z Was obniżyło się znacząco AMH po stymulacji? Przyszedł mi wynik i się rozczarowałam, w październiku ubiegłego roku miałam 4,05, a teraz po pierwszej stymulacji 3,4. Szok jak poleciało w dół. Mi tak szybko nigdy nie spadała wartość, dla porównania w 2018 raku miałam 4, 15. Czy jest to normalne zjawisko? Czy z moim organizmem już coś nie tak?
reklama
Piękna beta, gratulacjeDzięki dziewczyny, ale ulga teraz jeszcze pierwsze USG, już nie mogę się doczekać
Vinszka
Fanka BB :)
Dziewczyny beta 10 dot 432
eij
A ja czekam na Twoją piękną betę
Vinszka
A ja czekam na Twoją piękną betę
No to faktycznie dziwne, Tobie spadło tak mocno stężenie jak mi?Mi bardzo mocno spadło, a po jakimś czasie znowu trochę urosło... byłam zdziwiona
[emoji3590]
Mam taką nadzieję [emoji8]
PotrzebujeCudu
Ja właśnie wyszłam z wizyty I mam datę transferu na poniedziałek [emoji16][emoji16] z jednej strony się cieszę ale z drugiej już mnie lekki stres łapie a tu jeszcze cały długi tydzień do transferu .... A później najdłuższa część czyli czekanie na betę Pewnie znowu lekarz każe zrobić po 10 dniach ale już wiem że tyle nie wytrzymam i zrobię wcześniej [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki [emoji16]
reklama
Kachar
a kiedy miałaś transfer? Kiedy Ovitrell robiłaś?Duuupa dziewczyny. U mnie tylko 16 i pewnie jest ovitrelle jeszcze w organizmie.
Za dwa dni sprawdzę ale... czuję że nic z tego nie będzie.
Podziel się: