reklama
Kachar
Fanka BB :)
Ja po 7 dniach po całej ampułce miałam poniżej 10 , nie załamuj się jeszcze może być pięknie, czekamy jeszcze dwa dni, głowa do góry i dalej kciukiDziś 7 dpt
Ovitrelle brałam w dniu transferu ale na pewno dałam więcej jak pół ampułki.
Kachar
Też miałam tą "przyjemność" badania w 2 dniu cyklu , fujJa kiedyś musiałam przyjść w 2dc i usg doktorek też mi robił....
Vinszka
Nie załamuje się wiadomo, że jest przykro, człowiek chce żeby się udało, ale wolałabym, żeby nie było ponownie nadziei a później zostanie mi odebrana.Ja po 7 dniach po całej ampułce miałam poniżej 10 , nie załamuj się jeszcze może być pięknie, czekamy jeszcze dwa dni, głowa do góry i dalej kciuki
Boje się cp, boje się ronić. Wolę startować we wrześniu jak trzymać się brzytwy
magda_lena85
Ja będę miała chyba koło 18-19.08 wiec będę czekać razem z tobą jakiś czasJa właśnie wyszłam z wizyty I mam datę transferu na poniedziałek [emoji16][emoji16] z jednej strony się cieszę ale z drugiej już mnie lekki stres łapie a tu jeszcze cały długi tydzień do transferu .... A później najdłuższa część czyli czekanie na betę Pewnie znowu lekarz każe zrobić po 10 dniach ale już wiem że tyle nie wytrzymam i zrobię wcześniej [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki [emoji16]
Kachar
A może właśnie pomyśl w ten sposób, że to nie musi być ślad po Ovitrelle tylko rosnąca powoli beta , że jest jeszcze szansa , ja wiem dziewczyny ,że wy dużo przeszłyście i boicie się tak poztywnie do tego podchodzić , ale chyba lepiej przed dwa dni jeszcze myśleć ze może być dobrze, niż od razu myśleć, że jest jak to Magda Gessler mów D..UPANie załamuje się wiadomo, że jest przykro, człowiek chce żeby się udało, ale wolałabym, żeby nie było ponownie nadziei a później zostanie mi odebrana.
Boje się cp, boje się ronić. Wolę startować we wrześniu jak trzymać się brzytwy
Ja miałam 1,5 a po stymulacji to do 0.69 Mi spadło a później urosło do ok 1 . Nie pamiętam dokładnieNo to faktycznie dziwne, Tobie spadło tak mocno stężenie jak mi?
PotrzebujeCudu
To będziemy razem się niecierpliwić w oczekiwaniu na betę [emoji16] We dwie to zawsze raźniej [emoji16][emoji16]Ja będę miała chyba koło 18-19.08 wiec będę czekać razem z tobą jakiś czas [emoji3590]
Vinszka
Środa będzie sądnym dniem mam cykl naturalny wszystko jeszcze może się wydarzyć.A może właśnie pomyśl w ten sposób, że to nie musi być ślad po Ovitrelle tylko rosnąca powoli beta , że jest jeszcze szansa , ja wiem dziewczyny ,że wy dużo przeszłyście i boicie się tak poztywnie do tego podchodzić , ale chyba lepiej przed dwa dni jeszcze myśleć ze może być dobrze, niż od razu myśleć, że jest jak to Magda Gessler mów D..UPA
Poprostu nie napawa optymizmem, nadzieja w sercu zawsze się tli.
reklama
Kachar
Dobrze dalej myślimy poztywnie czekamy na twoją betęŚroda będzie sądnym dniem mam cykl naturalny wszystko jeszcze może się wydarzyć.
Poprostu nie napawa optymizmem, nadzieja w sercu zawsze się tli.
Podziel się: