reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po 7 dniach po całej ampułce miałam poniżej 10 , nie załamuj się jeszcze może być pięknie, czekamy jeszcze dwa dni, głowa do góry i dalej kciuki ✊ ✊ ✊ ✊ ✊
Nie załamuje się 🙂 wiadomo, że jest przykro, człowiek chce żeby się udało, ale wolałabym, żeby nie było ponownie nadziei a później zostanie mi odebrana.

Boje się cp, boje się ronić. Wolę startować we wrześniu jak trzymać się brzytwy 😞

Ja właśnie wyszłam z wizyty I mam datę transferu na poniedziałek [emoji16][emoji16] z jednej strony się cieszę ale z drugiej już mnie lekki stres łapie a tu jeszcze cały długi tydzień do transferu .... A później najdłuższa część czyli czekanie na betę Pewnie znowu lekarz każe zrobić po 10 dniach ale już wiem że tyle nie wytrzymam i zrobię wcześniej [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki [emoji16]
Ja będę miała chyba koło 18-19.08 wiec będę czekać razem z tobą jakiś czas ❤️

Nie załamuje się 🙂 wiadomo, że jest przykro, człowiek chce żeby się udało, ale wolałabym, żeby nie było ponownie nadziei a później zostanie mi odebrana.

Boje się cp, boje się ronić. Wolę startować we wrześniu jak trzymać się brzytwy
A może właśnie pomyśl w ten sposób, że to nie musi być ślad po Ovitrelle tylko rosnąca powoli beta , że jest jeszcze szansa , ja wiem dziewczyny ,że wy dużo przeszłyście i boicie się tak poztywnie do tego podchodzić , ale chyba lepiej przed dwa dni jeszcze myśleć ze może być dobrze, niż od razu myśleć, że jest jak to Magda Gessler mów D..UPA

A może właśnie pomyśl w ten sposób, że to nie musi być ślad po Ovitrelle tylko rosnąca powoli beta , że jest jeszcze szansa , ja wiem dziewczyny ,że wy dużo przeszłyście i boicie się tak poztywnie do tego podchodzić , ale chyba lepiej przed dwa dni jeszcze myśleć ze może być dobrze, niż od razu myśleć, że jest jak to Magda Gessler mów D..UPA
Środa będzie sądnym dniem 😉 mam cykl naturalny wszystko jeszcze może się wydarzyć.

Poprostu nie napawa optymizmem, nadzieja w sercu zawsze się tli.

reklama
Do góry