Ok, dzięki za inf.Ja miałam 1,5 a po stymulacji to do 0.69 Mi spadło a później urosło do ok 1 . Nie pamiętam dokładnie
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Jeszcze jesteś w grze. Głowa do góry i zrób betę za dwa dni. Trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]Dziś 7 dpt
Ovitrelle brałam w dniu transferu ale na pewno dałam więcej jak pół ampułki.
Evela.6
Ale wystrzeliła pięknie [emoji3590]
Po cichutku gratuluję i czekamy na mocne serducho [emoji110][emoji3590]
Po cichutku gratuluję i czekamy na mocne serducho [emoji110][emoji3590]
Dziewczyny beta 10 dot 432 [emoji2][emoji3590]
eij
Nie trać nadzieji, przez dwa dni jeszcze się dużo dobrego może wydarzyć. Niezmiennie trzymam kciukiDuuupa dziewczyny. U mnie tylko 16 i pewnie jest ovitrelle jeszcze w organizmie.
Za dwa dni sprawdzę ale... czuję że nic z tego nie będzie.
Kochana który to będzie Twój dzień cyklu ?
Ja właśnie wyszłam z wizyty I mam datę transferu na poniedziałek [emoji16][emoji16] z jednej strony się cieszę ale z drugiej już mnie lekki stres łapie a tu jeszcze cały długi tydzień do transferu .... A później najdłuższa część czyli czekanie na betę Pewnie znowu lekarz każe zrobić po 10 dniach ale już wiem że tyle nie wytrzymam i zrobię wcześniej [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Bardzo dziękuję wszystkim za kciuki [emoji16]
Trzymam kciuki żeby za dwa dni było pięknie [emoji3590]
Duuupa dziewczyny. U mnie tylko 16 i pewnie jest ovitrelle jeszcze w organizmie.
Za dwa dni sprawdzę ale... czuję że nic z tego nie będzie.
Vinszka
Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.Trzymam kciuki żeby za dwa dni było pięknie [emoji3590]
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia
Mówisz i maszKurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia
reklama
Niech będzie leniwy ile i jak chce ważne że jest i ma zostać [emoji3590]a 16 to nie zero kobieto [emoji8][emoji3590]
Kurcze to trzymajcie dziewczyny bo wróciła mi wola walki. Chyba musiałam się otrząsnąć z pierwszych emocji.
Proszę o kciuki za mojego leniwego kropusia [emoji3590]
Podziel się: