Vinszka
Fanka BB :)
Po południu i raczej nie wcześniej jak po 14 a Ty wiesz kiedy będziesz mieć?Przekazuje Ci fluidy jakie tylko chcesz o której wynik?
Spokojnie tam siedzisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po południu i raczej nie wcześniej jak po 14 a Ty wiesz kiedy będziesz mieć?Przekazuje Ci fluidy jakie tylko chcesz o której wynik?
Dziewczyny.. pierwsza wizytę w klinice mam w czwartek a mam właśnie w ten dzień dostać okres jak wyglada wizyta ? Czy będzie tylko rozmowa i plan działania czy badanie ginekologiczne jest na wizycie ?
Dziewczyny.. pierwsza wizytę w klinice mam w czwartek a mam właśnie w ten dzień dostać okres [emoji22] jak wyglada wizyta ? Czy będzie tylko rozmowa i plan działania czy badanie ginekologiczne jest na wizycie ?
Stoję w kolejcePo południu i raczej nie wcześniej jak po 14 a Ty wiesz kiedy będziesz mieć?
Spokojnie tam siedzisz?
Czuję się dobrze, chociaż dzisiaj lekko kłuje mnie prawy jajnikJak się czujesz kochana?
Extra!!!!!Dziewczyny beta 10 dot 432
Dziewczyny beta 10 dot 432 [emoji2][emoji3590]