reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No szczerze Ci powiem ,że palnuje druga stymulację
Może uda mi się uzyskać lepszej jakości 🙏
Miałam podane dwa 411i 311
Został ten słaby ...dr mówił dorobić
Ja nie badam ...nie mam potrzeby ...to też nie jest pewne ...tak myślę
U mnie tak wyszło bo nie podali mi Acofilu ani heparyny a mam mutacje i zła krzepliwość krwi
Więc myślę co zrobić ...sama może zostanie go w razie co 🤔
A Ty kiedy podchodzisz do stymulacji ? Masz już jakies dzieci ?
Ja jestem już w trakcie przygotowywań, połknęłam już 11 tabl. anty 😝 w środę lekarz rozpisze mi leki do stymulacji o ile badanie morfologii plemników będzie dobre, a wynik ma być w poniedziałek 😱 ja mam już synka 11 letniego ale z tamtego związku, mój mąż nie ma swoich biologicznie dzieci, a bardzooo by chciał. Gdyby jego morfologia była ok, to podejrzewam, że udałoby się naturalnie, a tak to walczymy💪. Jak się nie uda, to mi będzie dosyć szybko pogodzić się z porażką, mąż przeżyje to strasznie bo on kocha dzieci, z moim synem ma super relacje, ale marzy trzymać swojego narodzonego potomka na rękach.. Tak się zafiksował, że już 5 lat temu wyznaczył pokój dla Karolinki bądź Karola i kupił pod dom większą działkę na plac zabaw😁 także ten... presja jest 😳

reklama
Dziewczyny, we wrześniu (na razie wychodzi w 10 dc) mam zaplanowaną laparoskopię z histeroskopią i chromotubacją. Czy w następnym cyklu będę mogła już podejść do kolejnego transferu? Macie jakieś doświadczenia? [emoji848]
Ja miałam laparo z histero i biopsję i drożność. Chyba w 8dc. I w tym samym cyklu starałam się, wprawdzie wtedy jeszcze naturalnie, ale lekarz od razu pozwolił. Wg mnie spokojnie w następnym cyklu możesz do transferu podejść.
Chyba że byłoby coś nie tak, to wtedy lekarz musi ocenić. U mnie nic nie wyszło.

reklama
Do góry