reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

eij... 😀jakoś to czułam... Ja mam termin na poniedziałek na bete. 🙈 bardzo chciałabym się cieszyć razem z Tobą.. Ale się boję bo cukier mam ostatnio ponad 90 i tsh skoczylo do 2,4 ..

reklama
No coś Ty pierwsze słyszę o tym czyli jeśli ja mam 1,9 TSH to dupa jest?
[/QUOTE]
podobno u kobiet w ciąży od 2,5 powinni poszerzyć diagnostykę , jeśli n ie ma ciąży to chyba do 5 jest norma , tak mi się wydaje że kidyś czytałam

[/QUOTE]
@Anittka
U mnie było zbijane lekami 😉
Obecnie w granicach 1 i gin mówi ze idealnie 😉
Najlepiej jak nie przekracza 2 😊

@Anittka
U mnie było zbijane lekami 😉
Obecnie w granicach 1 i gin mówi ze idealnie 😉
Najlepiej jak nie przekracza 2 😊
[/QUOTE]
Ale 2 bez ciąży? Bo ja w ciąży nie jestem niestety...
Jeszcze się nad badaniem krzywych cukrowej i insulinowej zastanawiam.

Dziewczyny tak myśle i myśle 🤔
Miałam 5 transferów:
4 x blastka + embrioglue (4.1.2 x 2, 4.2.2 i 4.1.1) noooo i wszystkie klapa (nie licząc jednego słabego biochema). Pomijając już te moje NK. Mam córkę z 3 dniowego zarodka. Iii tak myśliwamm, że może ja „muszę” mieć podane tylko 3 dniowce ? Ale jest to ryzykowne w naszej sytuacji, bo u nas głownie czynnik męski.
Co myślicie ? 🤔

reklama
[/QUOTE]
Gdzie tam dupa, z tego co wiem to TSH do 2 jest ok. Mi lekarz mówił, że ok 1 jest poprostu najlepiej bo tego hormonu jest dużo, a wiadomo, że zapotrzebowanie w ciąży jest duże. Z moim synem miałam TSH ok 2, chyba nawet w którymś miesiącu dochodziło do 2,4 i też było dobrze. W drugiej ciąży wystartowałam z TSH 0.8 a już w 3 miesiącu miałam 1,6 czyli zapotrzebowanie jest większe bo dzidzia też chce😁

Do góry