Dzieki, to mnie uspokoilas.No i spoko, nie martw sie , mi w 1 ciąży też się wchłonęła i tą lekarz powiedział że też zostawiamy , gratki
reklama
@Tagitagi Moja córcia też z 2/3 BC, z 6 dnia. Po rozmrożeniu podniosła się do klasy BB. Zdrowo zaimplementowana, rozwija się książkowo :-)Hej, mamy tu koleżankę, która z zarodka 4.2.3 z 6 doby ma zdrową córeczkę, zarodek przebadany ale wiadomo numer 3 oznacza mniejsze szanse na implantację. A na jakim etapie już jesteś ? Kiedy podchodzisz do 2 stymulacji?
mala_Mi 80
Fanka BB :)
mala_Mi 80
Czy to nie przypadkiem in vitro maturation czyli dochodowywanie niedojrzałych komórek w labie Jeśli to Invicta to raczej to właśnie to.Dziewczyny podpowiecie co oznacza IVM-R? Sprawdzam papiery bo mój lekarz narobił błędów w zaznaczaniu „tak/nie/nie dotyczy” i już mi głowa paruje
mala_Mi 80
Na pewno się wchłonie tylko musisz się bardzo oszczędzać. Gratuluję ❤Dziewczyny byłam wczoraj u lekarza i mamy ❤, ale mam też torbiel 5 cm, czy któraś też miała torbiel podczas ciąży?
Olusja1987
Ja w tamtym tygodniu robiłam i miałam 0,9 i lekarka mówiła że bardzo ładniehej dziewczyny disiaj robiłam badania krwi na poniedziałkową wizytę , i wiecie może jaki poziom TSH powinien być ???
Ładnie podnosi poziom progesteronu i też ładnie kosztuje . Ja biorę Prolutex od początku czerwca codziennie. Tylko kup sobie strzykawki bo nie ma w zestawieHej! Hej!
Ja dziś po wizycie przed kriotransferem. To mój 9 dc, endometrium 9,1mm. W kolejny czwartek transfer dwóch zarodków (3AA i 3BB). @Evela.6 wpisz mnie proszę na 12.08 na transfer. Pierwszy raz będę przyjmowała zastrzyki z Prolutexu, któraś z Was miała? W czym pomagają?
reklama
Podziel się: