reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też zawsze przy naturalnych staraniach miałam problem z prolaktyna a teraz niby mówił że ona nie odgrywa tak ważnej roli przy in vitro . Mam nadzieję że zrobią mi ten transfer w tym miesiącu . Powiedział że wybrał najlepszy zarodek do podania [emoji3166][emoji3166]
Super to trzymam Kciuki ✊

@eij mam info 🥰

Beta już w 7 dpt powinna wyjść prawidłowa, a 10 dpt to potwierdzenie więc... idąc tym tokiem myślenia robię sikanca 7🥳dpt. 8 dpt idę na betę i później 10.

Będą emocje 😜❤️
O żesz, to teraz mam stres 😲😳😳😳 kuźwa od wczoraj mam taką kołomyję w głowie że szok, non stop myślę i myślę, udało się, nie udało się..... Oszaleję sama ze sobą 😏

O żesz, to teraz mam stres 😲😳😳😳 kuźwa od wczoraj mam taką kołomyję w głowie że szok, non stop myślę i myślę, udało się, nie udało się..... Oszaleję sama ze sobą 😏
Hehe😁 to chyba większość z nas ma takiego fioła 🤪 miałam tak samo, na okrągło myśli, udało się, czy nie udało🤔nie udało, czy udało 😁, w nocy wybudzałam się i to samo, no można było zwariować 🤯🤯🤯 i tak w nerwach, emocjach udało się dotrwać do 9dpt ale czas dłużył się okropnieee

Hehe😁 to chyba większość z nas ma takiego fioła 🤪 miałam tak samo, na okrągło myśli, udało się, czy nie udało🤔nie udało, czy udało 😁, w nocy wybudzałam się i to samo, no można było zwariować 🤯🤯🤯 i tak w nerwach, emocjach udało się dotrwać do 9dpt ale czas dłużył się okropnieee
U mnie dziś dopiero 4 dpt 😳 w piątek druga weryfikacja i nie wiem czy dotrwam żeby odebrać wyniki czy wcześniej na zawał padnę 😅

reklama
U mnie dziś dopiero 4 dpt 😳 w piątek druga weryfikacja i nie wiem czy dotrwam żeby odebrać wyniki czy wcześniej na zawał padnę 😅
Kochana odebrać wynik to nie nie lada wyczyn 😂ja odbierałam zawsze online przez tel. i po zalogowaniu do tel. odsuwałam go na bok i krążyłam wokół niego, nie mając odwagi spojrzeć na wynik 🤦‍♀️po kilku minutach, jak już serce waliło jak dzwon, jednym okiem spoglądałam na wynik 😁jak tchórz 😂

Do góry