Szyszka mistrz [emoji3590]jak zamkniesz jape to Ci kuwa kupię dwie butelki, tylko zamknij już prosze xd
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
PotwierdzamHahaha...
Ja to napisałam
Tagitagi
Też to wyczytałam z moich wyników ,które właśnie do mnie dotarły w całościCześć Dziewczyny niektóre z Wam moze mnie pamiętają,w listopadzie podchodzilam do in vitro (2 nieudane transfery) wczesniej 2 poronienia w 7tc. Odebrałam dzis wyniki badań w kierunku trombofili. Nieprawidłowości są w wyniku MTHFR oraz a promotorze genu SERPINE1 4G/5G... Wyczytałam że zwłaszcza ten 2 odpowiada za poronienia w 1 trymestrze i problemy z implantacja... czyli dokladnie to, co ma miejsce u mnie. Czy któraś z Wam moze powiedzieć mi o tym cos więcej? Jak się postępuje w takim przypadku?
Gdzie robiłaś badanie ? Kiedy masz genetyka ?
Ostatnia edycja:
Coffe18
Niby idziesz a dalej siedzisz i wkurw****.wiesz co? powiem w skrócie, nie wiem ile masz lat ale takim słownictwem i takim brakiem szacunku do drugiej osoby to ty dojrzałością nie grzeszysz, i jak by ktoś miał być tu trolem to ty, albo masz braki w czytaniu ze zrozumieniem albo naprawdę nie masz nic szacunku do drugiego człowieka. Postąpię dojrzałej i odpuszczę ponieważ nie mam czasu na odpisywaniu małolatom coś czego i tak zrozumieć nie potrafią a twoje zachowanie tylko ciebie ośmiesza, dorosła osoba która tak się zachowuje to musi mieć prze****ne ale jeżeli piszesz takie rzeczy żeby mnie sprowokować to przykro mi ale ci się nie udało, jedynie mnie rozśmieszyłas/es swoją dojrzałością zwłaszcza w komentarzach pod postem na temat dla dorosłych i dojrzałych kobiet. Jedynie dziękuję za polepszenie mi humoru i stąd idę
Ty mówisz o szacunku ?!
kobieto weszłaś na to forum w celu jakim ?!bo napewno nie puczającym !
Chętnie przyjmujemy dobre rady , słuchamy opinii , dzielimy się własnymi historiami ale nie w ten sposób ! Ciesz się i dziękuj Bogu ze dał Ci dzieci …
Gdyby nie to pewnie bysmy się tu spotkały i inaczej byś śpiewała….
Rozpędź się i uderz głową w ścianę … może wtedy zdasz sobie sprawę co Ty wypisujesz kobietom które modlą się o udany transfer , błagają o pozytywną betę i sztywnieją przed każdą wizytą …
nikt dawno nie wytracił mnie z równowagi tak jak Ty ….
Boże widzisz i nie grzmisz. Po pierwsze - rozumiem, że Twoja wiedza ogranicza się tylko do tego co wyczytałaś na forum? Po drugie - każda z nas jest dorosła i uwierz mi potrafimy myśleć logicznie i wyciągać wnioski. Same decydujemy co w naszym życiu jest najlepsze. Po trzecie - skoro masz dzieci poczęte metodą naturalną (zazdroszczę i gratuluję) to uważam, że to forum nie jest jednak miejscem dla Ciebie. Poszukaj tematu, który Cię interesuje, np. szydełkowanie, religia, itp. Pozdrawiam Cię serdecznieNie jestem trolem tylko po prostu dowiedziałam się o tym forum i mnie zainteresowało a pisze to co wiem i naprawdę nie chce nikogo przekonywać ani nic tylko po prostu wolałabym aby kobiety wiedziały na co się piszą nie chcecie nie musicie wierzyć w to co pisze ale naprawdę nie chce nikogo trolowac zwłaszcza w tej kwestii bo z takich rzeczy się nie żartuje.
Gonia0605
Zabiek?Naprawdę nie chce ingerować w czyjeś decyzje bo rozumiem że naturalnie niestety ciężko a pragniecie pewnie dziecka, ale czy jesteście gotowi na to żeby mieć właśnie (odpukac) schorowanego Bobaska ? Ja mam 2 dzieci ale nie zdecydowałabym się na taki zabiek, z jednej strony wolała bym zaadoptować dziecko i dać Dziecku ciepły dom i otulić je miłością której nigdy nie miało.
Ogółem to moim zdaniem tylko in vitro chyba, ze jakiś cud się trafi ( a serio zdarza się tylko bardzo rzadko).Wyniki męża
witaminy nie pomogą, wziąć męża za rękę i do androloga może coś pomoże. Ginekolog nie leczy niepłodności w szczególności męskiej. Norma jest 15mln/ ml plemników u was jest 4mln/ml ale ogółem jest spoko 24mln/ml tylko poprawna morfologia to tylko 2%. Przy in vitro to wystarczy i to jest dobrze rokujący” materiał „ bo jest ruch postępowy szybki jeszcze. Czyli spokojnie szykować się do IVF jak zaproponują. Jeżeli nie będzie przeszkód z twojej strony albo dodatkowe czynniki ze strony męża to doczekacie się jedynaka albo większej ilosci dzieci:-)
Nuskalka
W gyncentrum. Narazie umówiłam się do lekarza prowadzącego, ale dopiero na 12 sierpnia :/ bo ma urlopTeż to wyczytałam z moich wyników ,które właśnie do mnie dotarły w całości
Gdzie robiłaś badanie ? Kiedy masz genetyka ?
mala_Mi 80
Dobrze napisałaś, wariatka na maxaHahaha...
Ja to napisałam
reklama
Nadal możesz zaadoptować 3 i 4 dziecko jeżeli odczuwasz takie pragnienie. Co do „schorowanych bobasków” to poproszę źródła naukowe a nie opinie oparte na jednym przypadku. To co piszesz to właśnie przekonania i opinie ( prywatne) a nie fakty naukowe. Radzę nauczyć się odróżniać zasłyszane opinie, zniekształcenia poznawcze etc. od rzetelnych informacji bo właśnie przez takie osoby jak Ty moim dzieciom będzie bardzo przykro.Naprawdę nie chce ingerować w czyjeś decyzje bo rozumiem że naturalnie niestety ciężko a pragniecie pewnie dziecka, ale czy jesteście gotowi na to żeby mieć właśnie (odpukac) schorowanego Bobaska ? Ja mam 2 dzieci ale nie zdecydowałabym się na taki zabiek, z jednej strony wolała bym zaadoptować dziecko i dać Dziecku ciepły dom i otulić je miłością której nigdy nie miało.
Jest mnóstwo artykułów naukowych na temat wad wrodzonych u dzieci poczętych metodą in vitro. Nie zauważono, aby był on większy niż w przypadku ciąż spontanicznych. Niektóre artykuły ( dość obszerne) mówią o tym, ze dzieci poczęte metodą in vitro mają wyższy iloraz inteligencji, być może wynika to z tego ze często są to ludzie lepiej utytułowani, wykształceni itp.
Podziel się: