reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Eh dziewczyny, niestety mam tylko 3 pęcherzyki, dziś 9 ds. Na początku było 11, ale z nich do dużych urosly tylko 3.
Lekarka chce robić punkcję w poniedziałek. Mówi że 3 dobrej jakości. W środę miałam estradiol 641.
Ona liczyła na 8 komórek.
U nas czynnik męski dlatego chciałam więcej komórek...
Robić punkcję czy nie ma sensu?
Ja bym robiła. Już tu było dużo przypadków małej ilości komorek pobranych ale dobrych jakościowo i są z tego dzieci.

reklama
Eh dziewczyny, niestety mam tylko 3 pęcherzyki, dziś 9 ds. Na początku było 11, ale z nich do dużych urosly tylko 3.
Lekarka chce robić punkcję w poniedziałek. Mówi że 3 dobrej jakości. W środę miałam estradiol 641.
rób ja miałam 3 pęcherzyki , pobrane 2komórki, dwie zapłodnione, jedna w brzuszku a druga się mrozi 😁

Nie wiem co bym zrobiła. Jeśli zawsze był więcej pęcherzyków to rzeczywiście lipa. Jeśli jednak zawsze jest niewielka liczba to rób punkcję.

Dlaczego nie ma sensu. Jest ogromny sens❤️❤️❤️Masz możliwość na 3 dobre komórki....wiesz ja bym dała żeby mieć chociaż jedna dobrą. O 13:30 mam lekarza i będę wiedziała czy są chociaż dwa pęcherzyki. Moja przyjaciółka przy pierwszej stymulacji nie miała ani jednego. Przy drugiej stymulacji miała tylko jeden pęcherzyk z jedna dobra komórką i jej cud ma właśnie już 3 lata. Ciesz się że masz 3 i to dobrej jakości bo to jest już sukces. Możesz mieć z nich troje dzieci. Nic się nie dzieje bez przyczyny Kochana. Wałcz do końca...i ja będę chociaż to już moja ostatnia próba i jestem już nastawiona że co ma być to będzie. Trzymam kciuki🙃

AAaaa ale się dzieje 🙉🙉
@motylek24 to juz dziś? Kciuki kciuki kciuki!!!
@Kashyw83 oby USG zaskoczyło Ciebie pozytywnie! Bardzo Ci tego życzę. ❤️

Pięknych wizyt i pięknych kresek!

A reszcie z nas życzę miłego dnia i spokojnego czekania na swoją kolej 😜😘😘😘
Dziękuję kochana😘 tylko cud może ten dzień dzisiaj uratować. Od rana niebo płacze, a ja razem z nim

Dlaczego nie ma sensu. Jest ogromny sens[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Masz możliwość na 3 dobre komórki....wiesz ja bym dała żeby mieć chociaż jedna dobrą. O 13:30 mam lekarza i będę wiedziała czy są chociaż dwa pęcherzyki. Moja przyjaciółka przy pierwszej stymulacji nie miała ani jednego. Przy drugiej stymulacji miała tylko jeden pęcherzyk z jedna dobra komórką i jej cud ma właśnie już 3 lata. Ciesz się że masz 3 i to dobrej jakości bo to jest już sukces. Możesz mieć z nich troje dzieci. Nic się nie dzieje bez przyczyny Kochana. Wałcz do końca...i ja będę chociaż to już moja ostatnia próba i jestem już nastawiona że co ma być to będzie. Trzymam kciuki[emoji854]
Nie wiem co bym zrobiła. Jeśli zawsze był więcej pęcherzyków to rzeczywiście lipa. Jeśli jednak zawsze jest niewielka liczba to rób punkcję.
rób ja miałam 3 pęcherzyki , pobrane 2komórki, dwie zapłodnione, jedna w brzuszku a druga się mrozi [emoji16]
Ja bym robiła. Już tu było dużo przypadków małej ilości komorek pobranych ale dobrych jakościowo i są z tego dzieci.
Dziękuję. To moja pierwsza stymulacja. zakładałam lepszy wynik. Lekarka też.
Moga się zapłodnic wszystkie, ale może i żadna, bo nasienie jest bardzo złe. Oddaliśmy je do mrozenia, do tego będzie oddawal w dniu punkcji 2 razy, żeby starczyło [emoji2356] mam również poronienia na koncie, dlatego chciałam mieć zabezpieczenie jakieś...
Po prostu staram się być realistką, chyba nie mamy satysfakcjonujących wyników, żeby ryzykować punkcję i liczyć, że jednak się zapłodni...

@AgiG wielkie kciuki za grube krechy ja teście 💪
@Kashyw83 tak bardzo mi przykro, że musisz tyle przechodzić 😥. Jeszcze iskierka nadziei się tli ❤️. Niech będzie dziś pięknie ❤️❤️❤️
@Melania_1407 powodzenia 😊
Dziękuję😘 już będzie co ma być. Nie mam do końca wpływu na mój los w pewnych kwestiach. Życie bywa ciężkie i okrutne. Ale bywa też pięknie. Jeszcze wyjdzie słońce🙏

reklama
Do góry