reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja przed chwilą byłam na poczcie bo jakiś list do mnie, nie dość, że mam stresa co to jest to jeszcze poczta zamknięta i otwarta będzie za 2,5h. Poczta Polska chce mnie wykończyć, przez to leżenie ostatnie tak się zasapalam, że ledwo dycham 🙄😆

W ogóle muszę się pochwalić, że mój apetyt wrócił po wizycie u mamy bo mi bardzo dogadzała a na mdłości pomaga herbata z mięty ale takiej ogródkowej prawdziwej i od razu człowiek się lepiej czuje 🤗🤗

Nasze PKP stwarza nam niezapomniane wrażenia, trzeba być szybkim jak chart i mieć słuch jak nietoperz, ciągle zmieniają godziny i perony, ludzie latają jak potłuczeni😂😂😂
Doktorek oddzwonił, z dalszą hodowlą nie jest prosto, ale przez to darcie na dworcu, ledwie co słyszałam, przeprosiłam za kłopot i przytaknelam jego słowom😜

Nasze PKP stwarza nam niezapomniane wrażenia, trzeba być szybkim jak chart i mieć słuch jak nietoperz, ciągle zmieniają godziny i perony, ludzie latają jak potłuczeni😂😂😂
Doktorek oddzwonił, z dalszą hodowlą nie jest prosto, ale przez to darcie na dworcu, ledwie co słyszałam, przeprosiłam za kłopot i przytaknelam jego słowom😜
Jessssui, już cię widzę jak tam biegasz i nasluchujesz😂😂😂. Nietoperku 😂

Jessssui, już cię widzę jak tam biegasz i nasluchujesz😂😂😂. Nietoperku 😂
Już dwa razy przeleciałam dworzec w poszukiwaniu miejsca aby z doktorem pogadać 😁 czekam w blokach startowych, mój pociąg jest opóźniony o 35minut, kto wie gdzie mnie rzucą hehe. Baba ciągle przeprasza, gada pociąg podjedzie wyjątkowo na peron.....i ludziska biegiem.
O kuwa mój jest już opóźniony 70 minut.

reklama
Eh dziewczyny, niestety mam tylko 3 pęcherzyki, dziś 9 ds. Na początku było 11, ale z nich do dużych urosly tylko 3.
Lekarka chce robić punkcję w poniedziałek. Mówi że 3 dobrej jakości. W środę miałam estradiol 641.
Ona liczyła na 8 komórek.
U nas czynnik męski dlatego chciałam więcej komórek...
Robić punkcję czy nie ma sensu?

Do góry