reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo pięknie napisane . Wiara czyni cuda przenosi góry napewno się uda ona burzy mury [emoji3590]teraz tylko może być dobrze innej opcji nie ma [emoji110][emoji3590]
Właśnie dojechalam do domu wiec od razu pisze. No więc po wizycie u Pani dr. Czuję się świetnie. Czuję że znalazłam się w odpowiednich rękach [emoji6] Pani dr. Długo zbierała wywiad, odpowiedziała na każde nasze nurtujące nas pytanie i co najwazniejsze dała nadzieję że w końcu nasze największe marzenie może się spełnić, czuję że teraz się w końcu uda,[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]Z tych badań Co mam to powiedziała że jest wszystko ok więc poszerzamy diagnostykę... teraz mam do wykonania kilka niezbędnych badań i jak już będę miała wyniki przesłać na email i teleporada. Pani dr. Wyraziła na nią dzięki Bogu zgodę... Nie uśmiecha mi się znów pół polski jechac... Dzis pół dnia spędziłam w aucie, boli mnie dosłownie wszystko [emoji3061] już nie wspomnę o kości ogonowej[emoji2356][emoji2368]... W sumie w jedną stronę 5 godzin jazdy... Fakt powrót był szybszy bo około 4 godziny... Ale jeśli była by taka potrzeba to pojechala bym na koniec świata byle by się udało [emoji3590] od jutra szukam diagnostyki w której będę mogła wykonać te badania i działamy... Czuję takiego powera jak nigdy wcześniej. [emoji123][emoji123] Będę walczyć do końca, do ostatniego tchu, do ostatniej kropli krwi i potu. Uda się [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Będę w końcu mama [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6][emoji123][emoji123][emoji123]

@Szyszka99 daj znać jutro po wizycie od razu, mam ogromną nadzieję że to nic strasznego. Ze w najgorszym wypadku to krwiak. Modlę się o was, i przytulam wirtualnie [emoji3590] będzie dobrze kochana [emoji3590] duzooo sił [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji8]

Właśnie dojechalam do domu wiec od razu pisze. No więc po wizycie u Pani dr. Czuję się świetnie. Czuję że znalazłam się w odpowiednich rękach 😉 Pani dr. Długo zbierała wywiad, odpowiedziała na każde nasze nurtujące nas pytanie i co najwazniejsze dała nadzieję że w końcu nasze największe marzenie może się spełnić, czuję że teraz się w końcu uda,✊✊✊❤️Z tych badań Co mam to powiedziała że jest wszystko ok więc poszerzamy diagnostykę... teraz mam do wykonania kilka niezbędnych badań i jak już będę miała wyniki przesłać na email i teleporada. Pani dr. Wyraziła na nią dzięki Bogu zgodę... Nie uśmiecha mi się znów pół polski jechac... Dzis pół dnia spędziłam w aucie, boli mnie dosłownie wszystko 🥴 już nie wspomnę o kości ogonowej🤦‍♀️🤷‍♀️... W sumie w jedną stronę 5 godzin jazdy... Fakt powrót był szybszy bo około 4 godziny... Ale jeśli była by taka potrzeba to pojechala bym na koniec świata byle by się udało ❤️ od jutra szukam diagnostyki w której będę mogła wykonać te badania i działamy... Czuję takiego powera jak nigdy wcześniej. 💪💪 Będę walczyć do końca, do ostatniego tchu, do ostatniej kropli krwi i potu. Uda się 💪💪💪💪 Będę w końcu mama ✊✊✊😉💪💪💪

@Szyszka99 daj znać jutro po wizycie od razu, mam ogromną nadzieję że to nic strasznego. Ze w najgorszym wypadku to krwiak. Modlę się o was, i przytulam wirtualnie ❤️ będzie dobrze kochana ❤️ duzooo sił ❤️❤️❤️😘
Super, że jesteś zadowolona z wizyty 😊. To bardzo ważne kiedy czujemy, że jesteśmy w dobrych rękach ❤️.
A jakie badania masz zrobić? Ofkors jestem ciekawa 😜

reklama
@fredka84 a Ty jak tam? Lepiej trochę?
Raz lepiej raz gorzej. Fizycznie super, wpierdzielam jak świnia, nic nie robię i tylko rozmyślam co będzie. Żadnych testów nie robię bo to i tak mi nic nie powie. Trochę się boję, że jadę za wcześnie na wizytę, to będzie dopiero 28dpt. Już chciałam przełożyć o kilka dni ale tabletek mi zabraknie...

Do góry