G
gość2502
Gość
Tak, nie boli mnie i wyleciała dosłownie ciupka chyba tego co wczoraj zostało ciemnej krwi nie jasnej... Leżałam całą noc na płasko z nogami trochę wyżej, zaraz będę w klinice@Szyszka99 jak noc? Uspokoilo sie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, nie boli mnie i wyleciała dosłownie ciupka chyba tego co wczoraj zostało ciemnej krwi nie jasnej... Leżałam całą noc na płasko z nogami trochę wyżej, zaraz będę w klinice@Szyszka99 jak noc? Uspokoilo sie?
Z testami slusznie, nic Ci to teraz nie powie. Wlasnie mialam Ci pisac zebys zajęła glowe gotowaniem. Moze zaplanujcie grilla czy wycieczke na weekend zeby szybciej minęło?Raz lepiej raz gorzej. Fizycznie super, wpierdzielam jak świnia, nic nie robię i tylko rozmyślam co będzie. Żadnych testów nie robię bo to i tak mi nic nie powie. Trochę się boję, że jadę za wcześnie na wizytę, to będzie dopiero 28dpt. Już chciałam przełożyć o kilka dni ale tabletek mi zabraknie...
Dawaj znac.Tak, nie boli mnie i wyleciała dosłownie ciupka chyba tego co wczoraj zostało ciemnej krwi nie jasnej... Leżałam całą noc na płasko z nogami trochę wyżej, zaraz będę w klinice [emoji3064]
Kurde, wiesz, ja cały czas próbuję sobie nie robić nadzieji i nic nie wyobrażać, ale moje serce żyje sobie swoim życiem i nie słucha głowy.Z testami slusznie, nic Ci to teraz nie powie. Wlasnie mialam Ci pisac zebys zajęła glowe gotowaniem. Moze zaplanujcie grilla czy wycieczke na weekend zeby szybciej minęło?
28dpt wg mnie jest ok. Musialabys z 10 dni odłożyć, zeby bylo definitywnie.
Ja wiem, ze bedzie dobrze. Ze to ten raz. I ze poniedzialek bedzie dobrym dniem [emoji171]
Trzymam za Ciebie kciuki!! Musi być dobrze!!Tak, nie boli mnie i wyleciała dosłownie ciupka chyba tego co wczoraj zostało ciemnej krwi nie jasnej... Leżałam całą noc na płasko z nogami trochę wyżej, zaraz będę w klinice
Rozumiem Cie. Ja może mam wątpliwe wyniki ale nie można powiedzieć definitywnie ze sie nie udało. Po tylu porażkach ciągle zakładam porażkę. Wczoraj mój Łuby walnął do mnie tekstem: " skoro chciałaś być w ciąży to co się dziwisz ze możesz być?" No powiem wam ze tak jest. Ciągle mam wrażenie że zaraz lekarz zadzwoni i każe odstawić leki I lipa. Ot głupia psychika.Kurde, wiesz, ja cały czas próbuję sobie nie robić nadzieji i nic nie wyobrażać, ale moje serce żyje sobie swoim życiem i nie słucha głowy.
To jak w poniedziałek będzie pęcherzyk a nie będzie serca to do kiedy można czekać? Miałam 3-dniowego.
Ja nawet nie wiem czy ten pęcherzyk jest we właściwym miejscu bo baba nie kazała przyjeżdżać wcześniej . Kurde, tyle niewiadomych
Myślami z TobąTak, nie boli mnie i wyleciała dosłownie ciupka chyba tego co wczoraj zostało ciemnej krwi nie jasnej... Leżałam całą noc na płasko z nogami trochę wyżej, zaraz będę w klinice
Ja juz Ci pisalam, jak dostalam bete to klinrika mnie umowila na serduszko dokładnie tak jak Ciebie - 28dpt3 dniowca.Kurde, wiesz, ja cały czas próbuję sobie nie robić nadzieji i nic nie wyobrażać, ale moje serce żyje sobie swoim życiem i nie słucha głowy.
To jak w poniedziałek będzie pęcherzyk a nie będzie serca to do kiedy można czekać? Miałam 3-dniowego.
Ja nawet nie wiem czy ten pęcherzyk jest we właściwym miejscu bo baba nie kazała przyjeżdżać wcześniej [emoji1745]. Kurde, tyle niewiadomych
Powodzenia Szyszka!!!@Szyszka99 wieeeelkie kciuki za dzisiejsza wizytę . Myślę o tobie cały czas