reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo pięknie napisane . Wiara czyni cuda przenosi góry napewno się uda ona burzy mury [emoji3590]teraz tylko może być dobrze innej opcji nie ma [emoji110][emoji3590]
Właśnie dojechalam do domu wiec od razu pisze. No więc po wizycie u Pani dr. Czuję się świetnie. Czuję że znalazłam się w odpowiednich rękach [emoji6] Pani dr. Długo zbierała wywiad, odpowiedziała na każde nasze nurtujące nas pytanie i co najwazniejsze dała nadzieję że w końcu nasze największe marzenie może się spełnić, czuję że teraz się w końcu uda,[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]Z tych badań Co mam to powiedziała że jest wszystko ok więc poszerzamy diagnostykę... teraz mam do wykonania kilka niezbędnych badań i jak już będę miała wyniki przesłać na email i teleporada. Pani dr. Wyraziła na nią dzięki Bogu zgodę... Nie uśmiecha mi się znów pół polski jechac... Dzis pół dnia spędziłam w aucie, boli mnie dosłownie wszystko [emoji3061] już nie wspomnę o kości ogonowej[emoji2356][emoji2368]... W sumie w jedną stronę 5 godzin jazdy... Fakt powrót był szybszy bo około 4 godziny... Ale jeśli była by taka potrzeba to pojechala bym na koniec świata byle by się udało [emoji3590] od jutra szukam diagnostyki w której będę mogła wykonać te badania i działamy... Czuję takiego powera jak nigdy wcześniej. [emoji123][emoji123] Będę walczyć do końca, do ostatniego tchu, do ostatniej kropli krwi i potu. Uda się [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Będę w końcu mama [emoji110][emoji110][emoji110][emoji6][emoji123][emoji123][emoji123]

@Szyszka99 daj znać jutro po wizycie od razu, mam ogromną nadzieję że to nic strasznego. Ze w najgorszym wypadku to krwiak. Modlę się o was, i przytulam wirtualnie [emoji3590] będzie dobrze kochana [emoji3590] duzooo sił [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji8]

Właśnie dojechalam do domu wiec od razu pisze. No więc po wizycie u Pani dr. Czuję się świetnie. Czuję że znalazłam się w odpowiednich rękach 😉 Pani dr. Długo zbierała wywiad, odpowiedziała na każde nasze nurtujące nas pytanie i co najwazniejsze dała nadzieję że w końcu nasze największe marzenie może się spełnić, czuję że teraz się w końcu uda,✊✊✊❤️Z tych badań Co mam to powiedziała że jest wszystko ok więc poszerzamy diagnostykę... teraz mam do wykonania kilka niezbędnych badań i jak już będę miała wyniki przesłać na email i teleporada. Pani dr. Wyraziła na nią dzięki Bogu zgodę... Nie uśmiecha mi się znów pół polski jechac... Dzis pół dnia spędziłam w aucie, boli mnie dosłownie wszystko 🥴 już nie wspomnę o kości ogonowej🤦‍♀️🤷‍♀️... W sumie w jedną stronę 5 godzin jazdy... Fakt powrót był szybszy bo około 4 godziny... Ale jeśli była by taka potrzeba to pojechala bym na koniec świata byle by się udało ❤️ od jutra szukam diagnostyki w której będę mogła wykonać te badania i działamy... Czuję takiego powera jak nigdy wcześniej. 💪💪 Będę walczyć do końca, do ostatniego tchu, do ostatniej kropli krwi i potu. Uda się 💪💪💪💪 Będę w końcu mama ✊✊✊😉💪💪💪

@Szyszka99 daj znać jutro po wizycie od razu, mam ogromną nadzieję że to nic strasznego. Ze w najgorszym wypadku to krwiak. Modlę się o was, i przytulam wirtualnie ❤️ będzie dobrze kochana ❤️ duzooo sił ❤️❤️❤️😘
Super, że jesteś zadowolona z wizyty 😊. To bardzo ważne kiedy czujemy, że jesteśmy w dobrych rękach ❤️.
A jakie badania masz zrobić? Ofkors jestem ciekawa 😜

reklama
@fredka84 a Ty jak tam? Lepiej trochę?
Raz lepiej raz gorzej. Fizycznie super, wpierdzielam jak świnia, nic nie robię i tylko rozmyślam co będzie. Żadnych testów nie robię bo to i tak mi nic nie powie. Trochę się boję, że jadę za wcześnie na wizytę, to będzie dopiero 28dpt. Już chciałam przełożyć o kilka dni ale tabletek mi zabraknie...

Do góry