reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja mam przed transferem luteinę 50mg pod język 3x2 oraz dopochwowo 100mg 3x2. Problem w tym że dzisiaj wypłynął ze mnie „glut” wyglądał jak nierozpuszczone tabletki :( to normalne? Boje się że się nie wchłania…
To normalne. To co ma się wchłaniać to się wchłonie. Spokojnie.
Tutaj każdy ma ciągle mokre gacie po transferze ;)

reklama
Nie można przedobrzyć. Z tym że niektóre preparaty progesteronu jak duphason nie wychodzą we krwi więc wynik badania nie odzwiercia rzeczywistości. A nie ma.co brać za dużo. Napisz dokładnie co i jakie dawki bierzesz.
Dr przepisała mi estrofem 3*1
Luteinę dopochwowo 3*200mg
Progesteron w 3dpt 19,22
Więc zwiekszylam luteinę 3*400mg
6dpt progesteron 16
Estradiol 188

Ja także. Moja przyjaciółka po kilku katach starań, poszła tam i po 1 próbie się udało. Słyszała pierwszy raz serduszko ❤️❤️
Ja też z invimed Wrocław 😉co prawda mam najblizej do tej kliniki bo 90 km, trochę dalej do Katowic i myślałam o Gyncentrum bądź też invimed w Katowicach ze względu na lepsze ceny ale ostatecznie zasugerowałam się opiniami. Średnia ocen we Wrocławiu ponad 4, chyba 4,4 , a te w Katowicach miały 3 coś tam.. i tym się skusiłam, w ogóle mam sentyment do Wrocławia, uwielbiam to miasto🤗

Dr przepisała mi estrofem 3*1
Luteinę dopochwowo 3*200mg
Progesteron w 3dpt 19,22
Więc zwiekszylam luteinę 3*400mg
6dpt progesteron 16
Estradiol 188
Możesz brać 4x2 tabletki luteiny. Nie pamiętam ile to mg. Ważne aby na tym etapie było częściej a nie więcej.

Hehe a dla mnie luteina jak cukierek, tylko susłać 🤤
Bleee 🤢
Mi progesteron jak spadł to lekarz kazał 3×2 tab. Teraz mam ok i biorę 3x1tab
Mnie beta przyrastała a prog spadał albo utrzymywał się na niskim poziomie dlatego te 4x2 ehhh i musiałam w nocy wstawać na palcówkę 🤦a jeszcze na dodatek ta luteina.

Raz się obudziłam i nadal w gębie pod językiem ja miałam. Zasnęłam zanim się rozpuściła 😂😂😂

reklama
Do góry