Orchidea33
Fanka BB :)
Dziewczyny od dzis do soboty promocja na ananasa w lidlu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz że mogę sama dodać no duphaston? W sensie bez konsultacji? Bo lekarz mnie olewa. Jaka dawka?Jesli jest dwucyfrowy to ok ale niski
Prolutex podskornie mozesz dodac
Albo duphaston doustnie dolozyc.
Jak sie z ktorejs strony slabo wchlania, to trzeba dodac z innej (doustnie, podskornie (prolutex), dopochwowo -podobno utrogestan najlepiej sie wchlania).
Ile bierzesz duphasonu ??Myślisz że mogę sama dodać no duphaston? W sensie bez konsultacji? Bo lekarz mnie olewa. Jaka dawka?
Tak sztuczny cykl. Tzn pamiętasz jakie wartości miałaś? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i już podwoilam dawkę luteiny i mam obawy ile jeszcze mogę zwiększyć. Czy nie można " przedobrzyc"?Progesteron jest wydzielany skokowo. Może być różnie. Dołóż, nie zaszkodzi.
Miałaś cykl sztuczny ??? Ja zawsze miałam problem z prog na cyklu sztucznym pomimo końskich dawek leków i zastrzyków z prolutexu
Nie biorę. Dr tylko zalecił estrofem i luteinę dopochwowoIle bierzesz duphasonu ??
On nie wychodzi we krwi
Nie masz luteiny pod język? Ja zawsze miałam po transferze ale niedobre to jak diabli. Do tej pory jak sobie przypomnę te smak to mnie mdli.Nie biorę. Dr tylko zalecił estrofem i luteinę dopochwowo
Nie można przedobrzyć. Z tym że niektóre preparaty progesteronu jak duphason nie wychodzą we krwi więc wynik badania nie odzwiercia rzeczywistości. A nie ma.co brać za dużo. Napisz dokładnie co i jakie dawki bierzesz.Tak sztuczny cykl. Tzn pamiętasz jakie wartości miałaś? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i już podwoilam dawkę luteiny i mam obawy ile jeszcze mogę zwiększyć. Czy nie można " przedobrzyc"?
No to być może będziemy razem podchodzić.Mam odroczony, zbijam komórki NK