Justi92
Fanka BB :)
@Orchidea33 dziękuję że pytasz ale dzisiaj mam gorszy dzień, złapały mnie Stany depresyjne leżę i nie ruszam się nawet z łóżka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ból był raz taki nasilający się a potem złapało mnie nie do zniesienia aż do omdlenia... I wtedy poleciała krew... A teraz co chwilę mnie łapie i boli a krew leci jak z cebra,mi się wydaje że to najgorsze chociaż echo zarodka było....Tylko krwawisz czy masz skurcze?
Dziękuję za pytasz.... Bo właśnie miałam znowu Was się radzić.@Voolg jak się czujesz ? Mialas wizytę ?
Jasny ch*j, ile my się musimy wycierpieć moja znajoma, po in vitro, miała straszny krwotok w pierwszych tygodniach ciąży. Mówiła mi, że się z niej lało dosłownie, pojechała na SOR, jak się później okazało, był to krwiak. Miejmy nadzieję, że u Ciebie będzie podobnie, musisz to przetrwać, tule wirtualnie..Albo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu
Ehh.. myslalam, ze moze cos lepiej@Orchidea33 dziękuję że pytasz ale dzisiaj mam gorszy dzień, złapały mnie Stany depresyjne leżę i nie ruszam się nawet z łóżka
Bardzo się boję[emoji24] naprawdę to takie ciężkie...
Nie dziwie sie... Tule mocno oby wszystko bylo dobrzeBardzo się boję naprawdę to takie ciężkie...
Boże, współczuję Ci bardzo... Tyle stresu. Oby wszystko się dobrze skończyło [emoji120][emoji8]Jestem już w domu, mam leżeć boję się bardzo, krew mi leci nadal i to dużo,ja się boję że to koniec [emoji24][emoji24][emoji24]
Test robię 9 lipca. Czuje się ok aczkolwiek wydawało mi się że czułam bardzo delikatne skurcze. Nie wiem czy tak było czy to w mojej głowie. Dziś narazie ok, ale dzień u mnie dopiero się zaczyna, 7 ranoNo to super!
Odpoczywaj!
Kiedy robisz test? Jak sie czujesz?