PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Od którego dnia cyklu zaczęły się przyjmować leki do stymulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie mogą Ci dać na to ?Boże nie....Albo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu
Czekam jeszcze na kontakt z kliniki. Dziękuję za kciuki!No kuźwa urosla! A co lekarz mowi?
Powtarzasz za dwa dni?
Jesli to blastka to jest nieco ponizej minimalnej bety w tym dniu.
Ale rosnie…. Progesteron ladny… no nic tylko powtarzac i czekac na rozwoj sytuacji! A my
Boshe nic Ci nie dali? Żadnych leków?Albo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu
A jakie leki mają dać na zatamowanie krwawienia? To nielogiczneCzekam jeszcze na kontakt z kliniki. Dziękuję za kciuki!
Boshe nic Ci nie dali? Żadnych leków?
Boże, trzymaj się .Albo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu
Jestem już w domu, mam leżeć boję się bardzo, krew mi leci nadal i to dużo,ja się boję że to koniecBoże, trzymaj się .
Ale co masz teraz robić? Czekać?
Ja od 3 dnia cykluOd którego dnia cyklu zaczęły się przyjmować leki do stymulacji?
Rozumiem, też bym wariowała . Juz jak przeczytałam twojego posta o krwi to miałam ciary na całym cieleJestem już w domu, mam leżeć boję się bardzo, krew mi leci nadal i to dużo,ja się boję że to koniec
Exacyl to taki przeciwkrwotoczny, tylko nie wiem czy w ciąży można brać, trzymaj się, ja trzymam za was kciukiA jakie leki mają dać na zatamowanie krwawienia? To nielogiczne