Dziękuję Tagitagi , wszystko dobrze, dziś 20dpt, pobolewają trochę jajniki I czasem coś tam ciągnie ale generalnie ok, nie robiłam już więcej testów, bety tez nie, miałam zrobić badania w Krakowie w weekend ale wyobraźcie sobie że jak w czwartek leciałam to samolot nie mógł wylądować w Krakowie polecieliśmy do Katowic lądowaliśmy w takich turbulencjach że myślałam że to już koniec a potem nas przez 5 godzin z samolotu nie chcieli wypuścić bo byla burza i nie mogli na płytę lotniska nikogo puścić ani rozładować samolotu potem 1.5h w autokarze do Krakowa i o 3:30 w nocy byłam dopiero w hotelu, na drugi dzień musiałam pracować od rana a potem już tylko test na covida więcej badan mi się nie chciało robic
nie miałam jeszcze wizyty tutaj dopiero 15.07 wiec jeszcze trochę poczekam no ale jakoś się nie stresuje musi być dobrze bo czemu miałoby nie byc , zgodnie z książką Murphego co wieczor powtarzam sobie że jestem w zdrowej ciąży i wszystko jest ok, tylko czasem jak forum poczytuje to zaczynam się więcej martwić
A Ciebie wszystko dobrze, odliczasz dni do sierpnia czy korzystasz z gorącego lata?
przynajmniej możesz się dobrego winka napić jeszcze
Gratulacje wszystkim pozytywnym betom:* nie odpisuje na każdą bo tu się tyle stron porobiło że czasem ciężko nadążyć
Powodzenia dziewczyny:*
Ps strasznie mi libido spadło tez tak może miałyście na początku?, biorę tylko raz dziennie proga ....