reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki mam pytanie, roslo Wam ladnie endo po estrofemie? ja sie schizuje bo w tamtym i tym miesiacu sprawdzalam endometrium po owulacji i tylko 6mm. mialam miec transfer na naturalnym ale z takim endo beda miec plastry z estrofenem. powiedzcie czy Wam ladnie endo po tym roslo? schizuje sie ze mo tranafer odwolaja czy cos bo endo nie bedzie roslo:(
Mi zawsze ładnie rosło brałam dopochwowo. 2×1. Jak jest problem z endo to mogą przypisać viagre dopochwowo i też pomaga ;)

reklama
@Tagitagi jak miałam tak informuje. Przedłużyła mi stymulację 3x300 menopur, 3x50mg luteina i w piątek kontrola usg, hormony i wizyta u Hasik i wtedy decyzja kiedy punkcja. Najszybciej to poniedziałek Ale może też być i środa. Zależy jak będą rosły.... choć boję się że w pt już będą ok i zastrzyk na zakończenie będzie musiał być w sobotę bo inaczej w niedzielę musiałaby być punkcja...
Wizyta tak szybka ze ledwo się zaczęła A sie skończyła.... nawet leki dostalam dopiero na maila. Ledwo uzgodnilam ze te zmiany e dhea i luteinie nie są pomyłką....[emoji2356] bo pozmniejszala dawki, których zawsze sie dr Olszak trzymała...

Ciagle mam nadzieję, że skoro wszystko jest inaczej to i efekt będzie lepszy [emoji7]
A ile pęcherzyków naliczyli?
Ja wypatruje już @ powinna być w piątek ale najlepiej jak by w sobotę zawitała bo w poniedziałek wizytę umówiłam a ma być początek stymulacji więc do 3dc powinnam się zjawić w klinice [emoji16][emoji16]

@Tagitagi jak miałam tak informuje. Przedłużyła mi stymulację 3x300 menopur, 3x50mg luteina i w piątek kontrola usg, hormony i wizyta u Hasik i wtedy decyzja kiedy punkcja. Najszybciej to poniedziałek Ale może też być i środa. Zależy jak będą rosły.... choć boję się że w pt już będą ok i zastrzyk na zakończenie będzie musiał być w sobotę bo inaczej w niedzielę musiałaby być punkcja...
Wizyta tak szybka ze ledwo się zaczęła A sie skończyła.... nawet leki dostalam dopiero na maila. Ledwo uzgodnilam ze te zmiany e dhea i luteinie nie są pomyłką....🤦‍♀️ bo pozmniejszala dawki, których zawsze sie dr Olszak trzymała...

Ciagle mam nadzieję, że skoro wszystko jest inaczej to i efekt będzie lepszy 😍
No to jest moc
Musza być piękne 🥚
Wszystko jest inaczej ...więc musi być dobrze
Myśl tylko pozytywnie a będzie sukces i dalej trzymamy ✊✊✊

Dziewczyny moje, skarbnico wiedzy,powiedzcie mi- co się robi jak już wiadomo, że jestem poor responder? Jak się działa przy kolejnej stymulacji? Jest jakaś szansa że ten mój durny organizm na coś zareaguje? (Amh 2,28, 31 lat, byłam stymulowana gonal f 150 i Mensinorm 75, potem zwiększono dawki do 225 i 100, 4 komórki, tylko dwie dojrzałe..).

Dziewczyny moje, skarbnico wiedzy,powiedzcie mi- co się robi jak już wiadomo, że jestem poor responder? Jak się działa przy kolejnej stymulacji? Jest jakaś szansa że ten mój durny organizm na coś zareaguje? (Amh 2,28, 31 lat, byłam stymulowana gonal f 150 i Mensinorm 75, potem zwiększono dawki do 225 i 100, 4 komórki, tylko dwie dojrzałe..).
Czasami pomaga długi protokół. Miesiąc wcześniej antykoncepcja i pod koniec cyklu poprzedzającego faktyczną stymulację podaje się już gonapeptyl. I zwiększone dawki leków od początku. Może przyniesie to skutek. Mam ten sam problem bardzo źle się stymuluje a amh ok. 4

dziewczynki mam pytanie, roslo Wam ladnie endo po estrofemie? ja sie schizuje bo w tamtym i tym miesiacu sprawdzalam endometrium po owulacji i tylko 6mm. mialam miec transfer na naturalnym ale z takim endo beda miec plastry z estrofenem. powiedzcie czy Wam ladnie endo po tym roslo? schizuje sie ze mo tranafer odwolaja czy cos bo endo nie bedzie roslo:(
Mi uroslo super, 3x1 estrofem
Pije winko i awokado jem. I kaszanke😝😝😝

A ile pęcherzyków naliczyli?
Ja wypatruje już @ powinna być w piątek ale najlepiej jak by w sobotę zawitała bo w poniedziałek wizytę umówiłam a ma być początek stymulacji więc do 3dc powinnam się zjawić w klinice [emoji16][emoji16]
położna naliczyła takich 10mm I powyżej na jednym jajniku 6 A na drugim 3 lub 4. Dr podczas wizyty tylko rzucila ze jeden ma 14mm A reszta z potencjałem... trudno było dopytać bo wizyta trwała 3min😡

reklama
Do góry