reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mój sie śmial na początku ze faszeruje do jak te kurczaki w hodowli haha teraz jak rano dostaje 5 tabletek to pyta co tak malo... hahahaha
A mojemu rozpisałam na kartce i musi przyjmować rano i wieczorem, też ok 10 🤦‍♀️i pyta się czy nie istnieje na rynku 1, która ma to wszystko w sobie 😄bo on zapłaci więcej byle by tyle nie było, bo on rano śpieszy się do pracy😄

A mojemu rozpisałam na kartce i musi przyjmować rano i wieczorem, też ok 10 🤦‍♀️i pyta się czy nie istnieje na rynku 1, która ma to wszystko w sobie 😄bo on zapłaci więcej byle by tyle nie było, bo on rano śpieszy się do pracy😄
dziewczyny profertil jest mega, mojemu morfologia wzrosla od 2 do 9%! i tylko jedna na dzien, jedynie ze drogie dosc to jest ale kilka miesiecy przed stymulacja mozna zainwestowac

dziewczyny profertil jest mega, mojemu morfologia wzrosla od 2 do 9%! i tylko jedna na dzien, jedynie ze drogie dosc to jest ale kilka miesiecy przed stymulacja mozna zainwestowac
No właśnie, ja się wzorowałam na tych tabletkach, patrzyłam na skład i kupowałam witaminy z osobna bo chciałam większe jeszcze dawki, np. L-carnityne kupiłam w dawce 1500, tam jest np. mniej. Prawie wszystkie witaminy mamy z firmy Olimp więc są sprawdzone i wyszło nas taniej. Mój mąż nie wie o tych tabsach w 1 tabletce bo by mnie zrypał 😂a tak to ma zajęcie, czytanie z kartki, szukanie i liczenie tabsów 🤣🤣a potem am, am

Jeszcze tylko czekam na tel z ostatecznym wynikiem.
No i nasuwa się pytanie co jest nie tak... Skoro wszystko idzie książkowo to może coś z implantacją będzie nie tak.... Bo nigdy mi nie wyszedł pozytywny test...
To super wynik. Idziemy podobnoe tylko ja 5 zarodków. Oby się udało szybko. Może twoje jajowody nie wyłapywały? A ile się starasz? Jaka jest twoja hostoria?
Ja tez się boje zagnieżdżenia - ze się nie uda.

No właśnie, ja się wzorowałam na tych tabletkach, patrzyłam na skład i kupowałam witaminy z osobna bo chciałam większe jeszcze dawki, np. L-carnityne kupiłam w dawce 1500, tam jest np. mniej. Prawie wszystkie witaminy mamy z firmy Olimp więc są sprawdzone i wyszło nas taniej. Mój mąż nie wie o tych tabsach w 1 tabletce bo by mnie zrypał 😂a tak to ma zajęcie, czytanie z kartki, szukanie i liczenie tabsów 🤣🤣a potem am, am
hehe to cisza nie ma mu co mowic, jak ten sam sklad to napewno pomoze. pamietam jak moj dostal wyniki pierwsze nasienia, jak mu mina zrzedla jak zobaczyl 2%:) bo zawsze sie chwwalil jakich to ma mocarzy;)

reklama
Do góry