mala_Mi 80
Fanka BB :)
Wow, piękna beta i mega progesteron. Gratuluję i trzymam kciuki za poprawne przyrostyJa pierdo**e nie wierzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, piękna beta i mega progesteron. Gratuluję i trzymam kciuki za poprawne przyrostyJa pierdo**e nie wierzę
Przyniesie Ci wielkie szczęście Mamuśka mówi że to oxalis szczawik ,czy jakoś takLaski, ale mam giganta koniczynę . I na krzaczku same 4-listne. @Brakujemiwiary zobacz jaki byk wielki . To jakieś ozdobne czy coś
Ja też się szykuje na transfer w lipcu.. kciukasy dziewczynyI ja sie do was na lipcowy transfer doczepiam! @Ruda08
Gratulacje, oby dalej ladnie przyrastała.Mi się kreci za każdym razem jak wstaje... A rano po obudzeniu jak wstaje to przed oczami mam czarno...
Niby wiem, ale czas ucieka a komórki jajowe tracą na jakości. I ostatnio miałam zawsze podane dwa jakaś implantacja była.Ja bym brała jedynaka Do kolejnej stymulacji zawsze można podejść ale mam nadzieję że nie będziesz musiała [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Laski, ale mam giganta koniczynę [emoji12]. I na krzaczku same 4-listne[emoji12]. @Brakujemiwiary zobacz jaki byk wielki [emoji12]. To jakieś ozdobne czy coś
Wszędzie jest napisane, 3- 6 m-cy.A ile kazał Ci lekarz odczekać? , mnie zaskoczył i powiedział, że 1 cykl w szpitalu mówili, że 3 i w necie pisze najczęściej, że też 3. Natknęłam się tylko na 2 wypowiedzi lekarzy że można odczekać 1 i gdzieś na forum pisały dziewczyny że zachodziły w ciążę po 1 cyklu i donosiły je a Ty masz jeszcze zarodki?