reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja bym brała jedynaka Do kolejnej stymulacji zawsze można podejść ale mam nadzieję że nie będziesz musiała [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Niby wiem, ale czas ucieka a komórki jajowe tracą na jakości. I ostatnio miałam zawsze podane dwa jakaś implantacja była.
Koszt samego transferu u mnie w klinice +leki podstawowe to wyjdzie prawie 4000.

@fredka84 tak kwitnie 😍😍 pierwszy raz widzę na oczy ale mi się już podoba 😁 ja tam się na kwiatach nie znam ... Mam chodząca encyklopedie więc jej zawsze pytam 😁🤣🤣🤣🤭

Załączniki

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    13,1 KB · Wyświetleń: 80
  • images.jpeg
    images.jpeg
    13 KB · Wyświetleń: 73
A ile kazał Ci lekarz odczekać? , mnie zaskoczył i powiedział, że 1 cykl 🙄w szpitalu mówili, że 3 i w necie pisze najczęściej, że też 3. Natknęłam się tylko na 2 wypowiedzi lekarzy że można odczekać 1 i gdzieś na forum pisały dziewczyny że zachodziły w ciążę po 1 cyklu i donosiły je 🤷‍♀️a Ty masz jeszcze zarodki?
Wszędzie jest napisane, 3- 6 m-cy.
Ja Ci powiem, że po 2 poronieniu odkładałam wizyty już dwa razy😱 , więc na konsultacji jeszcze nie byłam. Nie wiem co powie.
Muszę się trochę ogarnać najpierw ;)
Mam jeden zarodek z 6 doby 4.2.2, też rozważam, kolejną stymulację, albo transfer a potem zmiana kliniki. Pomysłów mam dużo troszkę gorzej z realizacją. Jednak po mału się zbieram.
Idę na konsultacje do immumo. 5 transferów i 2 straty , coś muszę chyba badań dorobić.

reklama
Do góry