reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaczynam dzis kolejną stymulację. Tym razem w fazie lutealnej i mega dawki. W 29dc jest 20 pecherzykow antralnych, więc podobno jest to wynik rokujacy. Dr idzie na urlop i ktoś inny będzie robił wizytę weryfikacyjna. @Tagitagi do kogo chodzisz? Miał nas przejąć Sie.g Ale akurat to w pracy tez nie bedzie. Kogo jeszcze mogę się spodziewać w invicta Gdańsk?

Wszędzie jest napisane, 3- 6 m-cy.
Ja Ci powiem, że po 2 poronieniu odkładałam wizyty już dwa razy😱 , więc na konsultacji jeszcze nie byłam. Nie wiem co powie.
Muszę się trochę ogarnać najpierw ;)
Mam jeden zarodek z 6 doby 4.2.2, też rozważam, kolejną stymulację, albo transfer a potem zmiana kliniki. Pomysłów mam dużo troszkę gorzej z realizacją. Jednak po mału się zbieram.
Idę na konsultacje do immumo. 5 transferów i 2 straty , coś muszę chyba badań dorobić.
No to jedziemy na tym samym wózku, ten sam zarodek, 2 poronienia 😔 te same pomysły.. , z tym że ja nie muszę robić badań immunologicznych bo u mnie straty spowodowane są wadami genetycznymi, ehh 😔😔

W sprawie burz, Melduje ze u mnie już dotarło - grzmi, lataj błyskawice i piźd*i jak w kieleckim ale w sprawie ochlodczenia to nic a nic sie nie schlodzilo

reklama
Do góry