reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiec 💪💪tyle super bet na 🏅. Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu😒 bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami 😜 czekojcie na mnie🙏, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać 🙄czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić 🤯🤯
To idziemy równo;)
Ja też po łyżeczkowaniu. Sama nie będziesz;)

A tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiec 💪💪tyle super bet na 🏅. Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu😒 bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami 😜 czekojcie na mnie🙏, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać 🙄czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić 🤯🤯
I mam tą samą rozkminę. Ostatnia blastka. 4.2.2 z 6 doby.

Dzień dobry. 🙂
Jestem na forum od niedawna, podczytuje Was bo jesteście kopalnią wiedzy, każdej kibicuje i trzymam kciuki! Dzisiaj jednak chciałabym prosić o poradę. Od środy (16.06) rozpoczęłam stymulację, jestem na gonalu. Wczoraj miałam pierwszy podgląd i zdaniem Pani doktor wszystko wygląda dobrze, jednak chciałabym Was prosić o ocenę. Na obrazie USG widocznych było około 14 pęcherzyków, średnio po 12mm, endonetrium 9,2 (wydaje mi się to trochę dużo). W piątek kolejny podgląd. Od tej środy zaczynam dodatkowo brać orgalutran. Planowana punkcja wtorek, transfer 2-3 dni później. (Czyli łącznie, licząc od pierwszego zastrzyku gonalem będzie 14 dni do punkcji, z tym, że Pani doktor ostateczną decyzję podejmie w piątek). Leczę się poza krajem, nie miałam wykonanych dzisiaj badań z krwi bo Pani doktor nie widziała potrzeby. Powiedzcie, czy Waszym zdaniem wygląda to wszystko dobrze? Czy endometrum nie jest za grube? Czy powinnam na własną rękę zrobić jakieś badania z krwi? Będę wdzięczna za wskazówki! Pozdrawiam

reklama
Hej jak uważacie lepiej zrobić laparoskopie czy histeroskopie koleżance proponują jeden tych zabiegów ? Ma którąś z Was jakieś doświadczenie Ja miałam tylko histeroskopie ale podobno laparoskopia bardziej dokładna jest?

Do góry