reklama
To jakiś szczawik jest . Dostałam na wiosnę w gratisie i takie bydlę urosłoJaka piękna też taka chce co to za kwiat?
Screen zrobiony@fredka84 polecam Ci kolejny tytuł :" Bądź Moim Marzeniem"-Monika Michalik
To idziemy równoA tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiec tyle super bet na . Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami czekojcie na mnie, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić
Ja też po łyżeczkowaniu. Sama nie będziesz
I mam tą samą rozkminę. Ostatnia blastka. 4.2.2 z 6 doby.A tak w ogóle to naprawdę piękny ten czerwiec tyle super bet na . Za niedługo to nie będzie z kim pisać o przygotowaniach do transferu bo wszystkie staną się bądź już są ciężarówkami czekojcie na mnie, ja czekam na krwawienie po łyżeczkowaniu i muszę odczekać 1 cykl i działam, tylko nie wiem w którą stronę podążać czy transferem ostatniej blastki czy nową stymulacją, cały czas myślę i myślę, co tu zrobić
Idz kobitko , bo zwariujesz.Ja chyba jutro pujde na bete bo juz mnie nosi i chyba nie wytrzymam dluzej jesli mam być w ciąży to jutro już powinna być beta jakakolwiek. Raz się żyje
Będzie wiadomo
Ale szczęścia. Ususz jak już urodzisz to mi ją oddaszLaski, ale mam giganta koniczynę . I na krzaczku same 4-listne. @Brakujemiwiary zobacz jaki byk wielki . To jakieś ozdobne czy coś
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Gratulacje Piękny wynik [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]
Dzień dobry.
Jestem na forum od niedawna, podczytuje Was bo jesteście kopalnią wiedzy, każdej kibicuje i trzymam kciuki! Dzisiaj jednak chciałabym prosić o poradę. Od środy (16.06) rozpoczęłam stymulację, jestem na gonalu. Wczoraj miałam pierwszy podgląd i zdaniem Pani doktor wszystko wygląda dobrze, jednak chciałabym Was prosić o ocenę. Na obrazie USG widocznych było około 14 pęcherzyków, średnio po 12mm, endonetrium 9,2 (wydaje mi się to trochę dużo). W piątek kolejny podgląd. Od tej środy zaczynam dodatkowo brać orgalutran. Planowana punkcja wtorek, transfer 2-3 dni później. (Czyli łącznie, licząc od pierwszego zastrzyku gonalem będzie 14 dni do punkcji, z tym, że Pani doktor ostateczną decyzję podejmie w piątek). Leczę się poza krajem, nie miałam wykonanych dzisiaj badań z krwi bo Pani doktor nie widziała potrzeby. Powiedzcie, czy Waszym zdaniem wygląda to wszystko dobrze? Czy endometrum nie jest za grube? Czy powinnam na własną rękę zrobić jakieś badania z krwi? Będę wdzięczna za wskazówki! Pozdrawiam
Jestem na forum od niedawna, podczytuje Was bo jesteście kopalnią wiedzy, każdej kibicuje i trzymam kciuki! Dzisiaj jednak chciałabym prosić o poradę. Od środy (16.06) rozpoczęłam stymulację, jestem na gonalu. Wczoraj miałam pierwszy podgląd i zdaniem Pani doktor wszystko wygląda dobrze, jednak chciałabym Was prosić o ocenę. Na obrazie USG widocznych było około 14 pęcherzyków, średnio po 12mm, endonetrium 9,2 (wydaje mi się to trochę dużo). W piątek kolejny podgląd. Od tej środy zaczynam dodatkowo brać orgalutran. Planowana punkcja wtorek, transfer 2-3 dni później. (Czyli łącznie, licząc od pierwszego zastrzyku gonalem będzie 14 dni do punkcji, z tym, że Pani doktor ostateczną decyzję podejmie w piątek). Leczę się poza krajem, nie miałam wykonanych dzisiaj badań z krwi bo Pani doktor nie widziała potrzeby. Powiedzcie, czy Waszym zdaniem wygląda to wszystko dobrze? Czy endometrum nie jest za grube? Czy powinnam na własną rękę zrobić jakieś badania z krwi? Będę wdzięczna za wskazówki! Pozdrawiam
reklama
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Hej jak uważacie lepiej zrobić laparoskopie czy histeroskopie koleżance proponują jeden tych zabiegów ? Ma którąś z Was jakieś doświadczenie Ja miałam tylko histeroskopie ale podobno laparoskopia bardziej dokładna jest?
Podziel się: